Гледай си където си искаш ............
И това че направи една мижовна бича свещ на 4 часова ( за мен специално е голям праз )
Нищо особено и никаква мода няма особено в ФОРЕКСА
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес определено витае високо напрежение в немалко теми на форумното пространство![]()
http://www.klassa.bg/images/pictures...img_231374.jpg
![]()
![]()
..................................
daniwin, днес играл ли си ШЛ ???На мен ми се струват 3-ни и двата мача. Колебаех се между два "Х"-а или под 2.5, на Юве - Дортмунд и 2-ка на Барца, но нищо не пуснах
![]()
дале е високо напрежение или статично електричество утре ще си покаже ще го видим
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, утре си е за утре, днес беше хубав ден за мен тоже
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
http://www.marketchartist.com/dashboard.html?id=1801
.................................................. .................................................. ...........