На демо трябва да се търгува докато не напипаш подходяща система.Намериш ли такава веднага на реал идокато работи на демо продължаваш да търсиш печаливши статегии.
На демо трябва да се търгува докато не напипаш подходяща система.Намериш ли такава веднага на реал идокато работи на демо продължаваш да търсиш печаливши статегии.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
koceto, На пръв поглед изглежда лесно с много пари да се играе на форекс и може би е така,но процента на доходност който се преследва трябва да се намали доста на годишна база,защото иначе пак се поема голям риск да се загубят големите пари в акаунта.
Просто аз дори и да имам $1000000 и да го вкарам в сметка при брокер няма да мога да спя спокойно.Де да зняеш кога какъв гап ще стане,какво забиване на платформата или интернета и тем подобни или пък някакъв неотложен ангажимент в новинарско време.В тоя бизнес трябва да се рискува за да се спечели.Който не рискува ,той не печели,а само губи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко трябва да става постепенно.koceto, На пръв поглед изглежда лесно с много пари да се играе на форекс и може би е така,но процента на доходност който се преследва трябва да се намали доста на годишна база,защото иначе пак се поема голям риск да се загубят големите пари в акаунта.
Просто аз дори и да имам $1000000 и да го вкарам в сметка при брокер няма да мога да спя спокойно.Де да зняеш кога какъв гап ще стане,какво забиване на платформата или интернета и тем подобни или пък някакъв неотложен ангажимент в новинарско време.В тоя бизнес трябва да се рискува за да се спечели.Който не рискува ,той не печели,а само губи.
даже и да имаш повече пари не трябва да се хвърляш
с много и да откриваш реална сметка.Първо трябва
да свикнеш с печалбата и загубата на по-малко
пари и след това да увеличаваш акаунта
Колкото и пари да имаш в сметката важно е да не влизаш с повече от 5% от сметката,да ползваш винаги стопове и да спозваш куп други правила.Иначе си аут.Ако някой си мисли че 100к се губят по трудно от 100лв.,много се лъже.
yani88, абсолютно съм съгласен.Губенето на пари е най -лесната работа,без значение колко е голяма сумата.Според мен работата на ДЕМО е най-вече да се научим да не губим пари.
на демо не можем да се научим да губим
може да се научим да работим със системата
да изградим ММ , да се научим да четем графиките
но не и да губим ...там загубата е различна нереална и измислена...
друго е да се бръкнеш да прежалиш едни пари
ако пък са малко и трудно спестени още по боли...
дори и бонусните сметки пак са различни ...
но всеки сам трябва да го усети и прецени![]()
yani88, 100К се губят много по-трудно...... Ако имаш нещо на раменете, разбира се.
Алба ще си позволя малко да допълня към мисълта ти.на демо не можем да се научим да губим
може да се научим да работим със системата
да изградим ММ , да се научим да четем графиките
но не и да губим ...там загубата е различна нереална и измислена...
друго е да се бръкнеш да прежалиш едни пари
ако пък са малко и трудно спестени още по боли...
дори и бонусните сметки пак са различни ...
но всеки сам трябва да го усети и прецени
Имаш ли ММ си бетон, нямаш ли ММ не си. Подскача ли ти баланса нагоре надолу значи нямаш ММ.
Стабилизираш ли баланса си значи имаш ММ и чак тогава можеш да кажеш, че е дошъл момента за реалните пари.
Пък свободните съчинения на някакви центови мишоци, хич не ти препоръчвам да правиш опити да вникваш в тях.
albagpipe (29-06-2012)
Големината на сумата в акаунта е нещо твърде важно и трябва да му се обърне голямо внимание.Когато правих първите си стъпки във форекса ( не че сега съм напреднал много)и бях решил да си открия реална сметка смятах , че трябва да е с голяма сума. Един приятел ме посъветва ,че това не е никък правилно,а трябва да мине време и да посвикна-оказа се прав за което съм му много благодарен
.Не бях узрял за такава стъпка и щях да загуба голяма част от парите .Загубих много по-малко и се научих на важни неща малко по-безболезнено. Сега ако внеса тези пари няма да ги загубя ,защото се научих да не съм толкова алчен ,но и няма да си удвоя акаунта за 5 дни
...Та голямата сума предполага и голяма печалба с малък процент от сметката ти, но трябва да си узрял за такова нещо.Да си се научил на най-важните неща за мен във форекса-да не бъдеш алчен,да бъдеш хладнокръвен и да спазваш желязна дисциплина, да следваш предварително начертаната от теб стратегия без грам емоция.Направиш ли го вратите към успеха ще се отворят широко
![]()
RyMu (29-06-2012)
А ти знаеш ли, че хамстерите почти нямали опашки ?Алба ще си позволя малко да допълня към мисълта ти.
Имаш ли ММ си бетон, нямаш ли ММ не си. Подскача ли ти баланса нагоре надолу значи нямаш ММ.
Стабилизираш ли баланса си значи имаш ММ и чак тогава можеш да кажеш, че е дошъл момента за реалните пари.
Пък свободните съчинения на някакви центови мишоци, хич не ти препоръчвам да правиш опити да вникваш в тях.![]()
Tва преди години съседа намерил малки сиви мишки, излязъл отвън на улицата и решил да ги подарява на едни малки момиченца, като ги представя за хамстерчета
anonimen komardjia, а трябва ли да се прахосват пари, ако не се знае какво да се прави и няма никакво нарастване на демо ?
Щото тука широко се шири идеята, че е по-добре на 10$ но реални WTF вместо да се действа на демо и да се учи преди да се започне с реала.
----------
Най-важното, след големината на банковият ти акаунтА още по-важно са условията довели до наличието на тези...големи акаунти. Големината е различна, важното е да е прилична, макар и да е само 5 цифрен, то може да е доооста приличен акаунт.