нямам нюх за тези неща бате ( предполагам си по - голям от мен , само предполагам )
но женското , душата сгрява , а интерсено е мнение от дама да получиш
аз от ХЕПИ съм много доволен , бистър ум , аналитична мисъл![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Между другото, жените са може би по-добри от нас! Имат аналитично мислене по-развита от нашето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Шшшшшшт, тихо да не чуе Михо, че тогава стана лошо, поздрав за всички, нали е ден на ТРУДА
http://vbox7.com/play:m10d7dccc6
Гарантирам ти, че ако отвориш позиция с 5000$ демо пари ще си голям куражлия, а ако сложиш реални 5000$ ще се сринеш психически на първата изгубена стотачка. Това е основната разлика. И другата е, че ако трябва да излезеш с приятели днес и имаш 5000$ на пазара ще отделиш 5-10 минути да си ги подсигуриш колкото и да бързаш, докато с демодоларите няма да ти пука и ще си кажеш "айде утре".не съм много съгласен с това твърдение , при това съм абсолютно категоричен
ако на демо не правиш нещата КАКАТО ТРЯБВА ..то и на реланата сметка ще е така
каква е разликата?
отваряш демо от 5 к и го занулявш за ден- два - ами то и на релана да си пак е същтото
п.с. извинявам се за правпописните грешки , ако има такива
http://www.facebook.com/media/set/?s...type=3&theater
ти си знаешщом си се опарил вече няма какво да ти обяснявам. Всеки решава сам за себе си. Просто според мен демото е повече вредно отколкото полезно след първата седмица. И ако трейдъра, отиде на реална сметка ще научи доста повече отколкото на демо сметка.
Това прозвуча като "мъка........................"
Джи Джи прав си,, затова и обърнах внимание.
Бате Жоро правили ти впечатление, че хората говорят със клишета.
Единия чул от някой „лоши навици“ и го казал на друг, другия на друг, а седмия решил да украси „опита се трупа с реални“ и т.н.т от уста на уста се разнася тази теория. Не подценявам житейския опит, на който и да е, но от съображение за сигурност предпочитам да си мисля, че тука не сме събрани все гении. Не ви ли става малко стряскащо, когато всички говорят едно и също и особено за сфера която е пословична с масовата заблуда, като и с трагичните резултати.
Казвате, че на демо трябва да разцъкаш само разучавайки платформата, щот от там насетне следват лошите навици. Ами замислил ли си се кога се появява порока в мисленето?
Сядайки за първи път на демо с цел опознаване на средата и платформата (както и препоръчвате) то лицето вече се сблъска с феномена ЛЕСНИ ПАРИ – едно цъкване + един час чакане = 10К ойро профит. и тук, точно в този момент се формира началната ти представа за сферата и от тук насетне бъдещите ти разсъждения се натрупват около това първо впечатление – ставаш кандидат мултимилионер. После, ако искаш мини,веднага на секундата, на реален акаунт с цел да си създаваш добрите навици, но когато окото ти го е видяло това "10К за час" и това е, ти вече си програмиран - това е положението ... ама чи то било страх, ама че то било алчност или пък фамозната дисциплина – не, в основата стои първоначалния импулс „лесни пари“, който и с платформа и без платформа си е в глвата ти (под „ти“ имам предвид някакъв събирателен образ).
...... пък тази дисциплина. Дисциплината е оправдание за куците стратегии – понеже макдака му се наместил яко в дивиргенция, в това време и мувингите също, но на РСА-то малко не му достигало и той въпреки това влязъл и загубил, защото пък предния път на РСА-то пак малко не му достигало и той не влязъл и така изтървал 250 пипса , ами вече се хиля .... както и да е това е друга тема, за кандидат милионерчета.
Добрутро бре ... и доходна седмица!
За сега много добре. Почнаха да се забелязват търговски следи, понеделник-вторник требеше яко да се пънем, за да различим такива.