добре , че не е дошла , че щеше да ти вземе профита за години напред , ама от златотърсачкиБеше намазана филия, или поне така звучеше
Само печалба да има, кандидатки да я споделят винаги ще се намерят.![]()
добре , че не е дошла , че щеше да ти вземе профита за години напред , ама от златотърсачкиБеше намазана филия, или поне така звучеше
Само печалба да има, кандидатки да я споделят винаги ще се намерят.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами попринцип съм чувал от съвети,. че било хубаво да се чуваш с брокера по телефона....не знам защо...а опциите са добр инструменти, но са си рискови....Ха ха.. знае ли се каква е тази истина - много противоречиви факти станаха.Дано поне с новия бонус му е потръгнало наистина.
----------
Аз такива с опции до телефона хич не съм им давала повод да припарват, но за сметка на това ми заливат мейла с какви ли не оферти, но от опции не се интересувам засега. Иначе някои брокери незнайно защо много държат поне в началото да има поне един тлф разговор - само не ми е ясно, ако не говорят общ език как ще стане тая работа.
Мисля тая вечер да ви казвам Чао по-рано, че как не се доспах снощи....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (04-02-2015)
Но пък е добър начин за практикуване на езикаХа ха.. те много обичат да звънят, особено ако има включен персонален мениджър към сметката. Аз почти не им вдигам, въпреки че се справям отлично с английския - обаче не виждам смисъл да си говорим чак толкоз - ако има нещо по-добре по мейла да ми го напишат. По принцип мразя да ме бомбардират с търговски разговори - нали знаеш - целта им е да ти вземат парите, не да ти дадат пари.Аз пък си хортувам с тях по 10-15 мин преди да им отговоря уклончиво , че може и да си захраня сметка при тях
![]()
нямах идея че се занимаваш с опции , браво на теб !
риска се определя от това да изтъргуваш правилно времето за което е валидна дадената опция ..дилъри на време
.а опциите са добр инструменти, но са си рискови..
Еее, наистина честен и мъдър съвет.Именно, понеже целта им е да ти вземат парите, поне могат да подсигурят персонал, който говори български.
Понеже става дума за кипърски брокер, аз си говорех с една много мила г-жа/г-ца, с която освен за форекс си говорехме и за времето и за ситуацията в БГ.
Не ми беше неприятно, даже напротив. Съвета, който ми даде се опитвам да спазвам и до днес. Ако се случи да си на печалба, тегли и си купи нещо което може да се пипне. Не рискувай печалбата, а и се наслаждавай.И ние с една пак от Кипър си поговорихме малко приятелски точно преди нова година, пожелахме си приятно посрещане на годината, наблегна преди всичко на това да внеса повече пари, ако може, че ставаше въпрос за депозит с бонус +100% и нямало да имам друг шанс... и така. Оттогава ми звъня 2 пъти мисля, обаче не вдигнах по различни причини - дали за добро или за лошо...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 04-02-2015 на 22:38
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е, във всяко нещо има риск , опцията те пази от едно , но взима друго .От много време не се занимавам с тях....печели се добре, но се и губи добре.....като при всяко нещо
Въпрос на личен избор![]()
Има коренна разлика , между това да четеш, да слушаш талавизора или да разговаряш. На мен последно време рядко ми се случва да говоря , та затова се възползвам от такива телефонистиВъртиш ги малко на шиш, а?Аз пък си бях решила вече че ще внеса и колко, бях проучила всички условия и направо нямаше за какво толкова да си говориме.
Иначе езика аз съм го практикувала с живи англоговорящи - ехее... а и по нета повечето е на английски, не е като да няма къде да се практикува.![]()
Въртиш ги малко на шиш, а?Аз пък си бях решила вече че ще внеса и колко, бях проучила всички условия и направо нямаше за какво толкова да си говориме.
Иначе езика аз съм го практикувала с живи англоговорящи - ехее... а и по нета повечето е на английски, не е като да няма къде да се практикува.А и на кипърците английския им е един... ама пак става за практикуване горе долу.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz