е шампион под 5 цифрени суми не теглииначе какъв шампион ще екак ти ги ражда главата
) ама така е , момчето дърпа здраво а после ни баламосва с това- онова
![]()
е шампион под 5 цифрени суми не теглииначе какъв шампион ще екак ти ги ражда главата
) ама така е , момчето дърпа здраво а после ни баламосва с това- онова
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ха ха.. те много обичат да звънят, особено ако има включен персонален мениджър към сметката. Аз почти не им вдигам, въпреки че се справям отлично с английския - обаче не виждам смисъл да си говорим чак толкоз - ако има нещо по-добре по мейла да ми го напишат. По принцип мразя да ме бомбардират с търговски разговори - нали знаеш - целта им е да ти вземат парите, не да ти дадат пари.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аха - баламосване ни за нас, ни за него - всяка печалба се тегли моментално, докато не е изгубена.Само за нулите отзад не разбрахме. Ама 3 пъти теглене за седмица и бавене на третото... поне 2 ще да са.
Аз телефон за телефонна търговия не знам, но на сайта им трябва да има, този на поддръжката може да свърши работа като начало. Така или иначе веднага след пускане на поръчката напоследък слагам лимит и стоп, та... дано не се наложи.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
точно! Ел ..въпросният тип явно крие истината от другарчетата си във форума , но един ден всичко се разбираАха - баламосване ни за нас, ни за него - всяка печалба се тегли моментално, докато не е изгубена. Само за нулите отзад не разбрахме. Ама 3 пъти теглене за седмица и бавене на третото... поне 2 ще да са.
Аз телефон за телефонна търговия не знам, но на сайта им трябва да има, този на поддръжката може да свърши работа като начало. Така или иначе веднага след пускане на поръчката напоследък слагам лимит и стоп, та... дано не се наложи.
няма вече лъжато конкурси ли не бяха , то теглене ли не беше ..думи нямам , срамота
![]()
Да така е и аз бързо ги разкарвам и понякога не им вдигам....че досаждат с глупави въпроси.....тези, които ми звъняха бяха само на опции и постоянно ме пиатаха кога ще мога датъргувам....Ха ха.. те много обичат да звънят, особено ако има включен персонален мениджър към сметката. Аз почти не им вдигам, въпреки че се справям отлично с английския - обаче не виждам смисъл да си говорим чак толкоз - ако има нещо по-добре по мейла да ми го напишат. По принцип мразя да ме бомбардират с търговски разговори - нали знаеш - целта им е да ти вземат парите, не да ти дадат пари.![]()
Ха ха.. знае ли се каква е тази истина - много противоречиви факти станаха.Дано поне с новия бонус му е потръгнало наистина.
----------
Аз такива с опции до телефона хич не съм им давала повод да припарват, но за сметка на това ми заливат мейла с какви ли не оферти, но от опции не се интересувам засега. Иначе някои брокери незнайно защо много държат поне в началото да има поне един тлф разговор - само не ми е ясно, ако не говорят общ език как ще стане тая работа.
Мисля тая вечер да ви казвам Чао по-рано, че как не се доспах снощи....![]()
Последна редакция от Eli2356 : 04-02-2015 на 22:02
noreason (04-02-2015)
Именно, понеже целта им е да ти вземат парите, поне могат да подсигурят персонал, който говори български.Ха ха.. те много обичат да звънят, особено ако има включен персонален мениджър към сметката. Аз почти не им вдигам, въпреки че се справям отлично с английския - обаче не виждам смисъл да си говорим чак толкоз - ако има нещо по-добре по мейла да ми го напишат. По принцип мразя да ме бомбардират с търговски разговори - нали знаеш - целта им е да ти вземат парите, не да ти дадат пари.
Понеже става дума за кипърски брокер, аз си говорех с една много мила г-жа/г-ца, с която освен за форекс си говорехме и за времето и за ситуацията в БГ.
Не ми беше неприятно, даже напротив. Съвета, който ми даде се опитвам да спазвам и до днес. Ако се случи да си на печалба, тегли и си купи нещо което може да се пипне. Не рискувай печалбата, а и се наслаждавай.
а нея може ли да я пипнеш ?Съвета, който ми даде се опитвам да спазвам и до днес. Ако се случи да си на печалба, тегли и си купи нещо което може да се пипне. Не рискувай печалбата, а и се наслаждавай.
ще вземе ли първият полет за Бг , ако печалбата е добра , за да обсъдите политиката в ..дуетна обстановка![]()