Да не забравиш тайната добавка, че иначе няма да е толкова смешенАз пък гледах това - става, но властелина повече ми хареса
Трябва да гледам От глупав по-глупав 2, но преди това първата част, понеже съм е позабравил![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (24-01-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Един приятел не беше близвал алкохол близо половин година, иначе почти всяка седмица се правише "бамбок" и на един Великден кат се отпуши - стана страшно: напи се кат свиня, сби се два пъти и обрули една слива с колата![]()
![]()
Но аз не съм такъв человек
![]()
Дайте парола за замундата.![]()
А къде забрави вълшебната думичка![]()
Password and Username ми се повтарят в доста сайтове, така че ще ти откажа![]()
Лека от мен ........ отивам да си пробвам късметакойто иска да заповяда - пиенето, яденето и цигарите са от мен
![]()
Дааа верно забравих....ама намерих !
Хайде успех и утве да почерпиш....