7 сериала, които да гледаме през тази година dfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdf
7 сериала, които да гледаме през тази година dfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdf
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (14-01-2015)
от тези сериали съм гледал House of Cards и Fargo .......... горещо ги препоръчвам7 сериала, които да гледаме през тази година dfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdf![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
язе към момента пет сериала съм награбили от сичките съм доволен
Covert Affairs, Homeland, Masters of Sex, The Following и The Mentalist
тиливизура до лятото поне е осигурен
![]()
Задължително
Този The Following и аз го бях почнал, но нещо се отказах да го гледамНа Homeland трябва да почна последния сезон, но напоследък нямам време за серияли
![]()
куца му сценария малкоима интересни ситуации де
ама язе зарад актьорите го дръпнах, най-вече зарад Кевин Беконестия
в последствие и останалите ги аресах
![]()
L1914 (14-01-2015)
Аз ей това ще гледам, Стивън Хокинг, е голям, големец
http://www.imdb.com/title/tt2980516/
Дано не е някоя любовна боза![]()
Тъкмо изгледах китайския и подкрепям тезата ти.
А Джонито го пробвах преди това, но нещо ми насича, някакви кодеци вероятно може да иска и се отказах да го гледам![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
За насичането направи апдейт на драйверите на видеокартата.
Току що изгледах ето това , доста добро филмче.
http://www.imdb.com/title/tt2039393/?ref_=nv_sr_1