Нямам представа къде си попаднал на такива твърдения, ама за сега ми се струва, че е добре да вярваш на мене
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При известна фолк звезда след концерт идва мъж, който се представя за фен и пита:
- Кажете, а защо залите на концертите ви са полупразни?
- Как полупразни? Продават се два пъти повече билети, отколкото залата може да побере. И прекупвачи преди самия концерт по 50 лева билета продават.
- Е, добре. А ваши дискове в магазините защо няма?
- Как да няма? Аз имам най-големите продажби - два златни диска, три платинени и пиратски копия на всеки ъгъл. Какъв фен сте, ако сте толкова заблуден?!
- Всъщност аз не съм фен, аз съм от данъчните.![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Там явно ше се виждаме с вас, колега Левски ... При бат Дънди ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
то ако не се начисляват данъци и брокерите не плащат ни такси и данъци нъл знайш колко са читави тогава и как са ти защитени стинките, бегай,бегай![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
E ;r l
Ами според мен в тоз случай просто можеш да си приведеш парите от сметката на недобросъвестния брокер в Скрил или друга чуждоземна агения и същата сума от там да запишеш при брокера който ти харесва
Ако двата брокера са чуждоземски Нап няма как да разбире какво си правил защото те към нап инфо не пращат
Ако първия брокер или и двата са в бг тогаво първия брокер може да те наклепа пред Нап но тук Минков трябва да каже :
Ако представиш пред НАП вносната билежка от втория брокер, която е еквивалентна по дата и време със парите изкарани от първия брокер дали Нап имат основание да те преследват ,независимо от обстоятелството че от тези пари ти нищо не си изхарчил в българия през изтеклата година![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Има си законово понятие - "място на придобиване на дохода" и закона под "място" разбира малко по-различно, отколкото в разговорния език - в общи линии в повечето случаи "място на придобиване на дохода" е там където живееш постоянно, а къде ги харчиш парите оот НАП ама хич не ги интересува, то не ч ене можеш и тукашната си заплата да я вземеш и да я изхарчиш я в Гърция, я в Турция, я някъде другаде, ама това хич няма да спре данъчните да забършат с данък.E ;r l
Ами според мен в тоз случай просто можеш да си приведеш парите от сметката на недобросъвестния брокер в Скрил или друга чуждоземна агения и същата сума от там да запишеш при брокера който ти харесва
Ако двата брокера са чуждоземски Нап няма как да разбире какво си правил защото те към нап инфо не пращат
Ако първия брокер или и двата са в бг тогаво първия брокер може да те наклепа пред Нап но тук Минков трябва да каже :
Ако представиш пред НАП вносната билежка от втория брокер, която е еквивалентна по дата и време със парите изкарани от първия брокер дали Нап имат основание да те преследват ,независимо от обстоятелството че от тези пари ти нищо не си изхарчил в българия през изтеклата година
моето питане е следото. Има ли някаква дейност доходите от които да са освободени от данъци? И ако има каква е тя?
Чух, че златотърсачи които промиват пясък на реката не плащат данъци. Вярно ли е това?
Със сигурност не плащат - няма как да докажат колко са добили, а не съм сигурен колко е законно![]()