По въпроса с плащането на данъци на НЕизтеглени печалби обаче наскоро попаднах на доста твърдения, че дори за физически лица се плащат пак. Логиката ми куца за да преценя на какво да вярвам![]()
По въпроса с плащането на данъци на НЕизтеглени печалби обаче наскоро попаднах на доста твърдения, че дори за физически лица се плащат пак. Логиката ми куца за да преценя на какво да вярвам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще ме хванат,ама за куйрукаНе се стряскай - не съм от НАП, но имай предвид, че НАП ползва такива източници като този са събиране на материал - това сериозно!![]()
И как точно ще стане,като аз може да не съм и Яна, даже може и да съм мъж![]()
----------
В случай,че печеля големи суми от форекс търговия, сериозна промяна в имущественото си състояние няма да направя никога.А принципно - НАП няма да те хване ако теглиш от анонимни карти, обаче може да те хване по индикации в сериозна промяна на имущественото състояние или точно по донос от "приятел"
Ще си харча парите по по-тарикатски начин,и не на територията на Бг.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (10-06-2014)
Те баш честите излизания извън бг ще те сложат в окомера на данъчните, а как ще ги изнесеш парите в куфарче или ще си ги държиш в някоя онрайн система, или мейби в банкова сметка в чужбина, ама те не се отварят от компа онлайн.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Има един момент , който като се достигне ти е по-евтино тук да си плащаш данъците, отколкото да си криеш парите, ама кой иска да се прави на тарикат да се прави.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За 3 години, имам към 60 излизания от територията на Бг., ама досега данъчните не са ме погнали поради този факт.Те баш честите излизания извън бг ще те сложат в окомера на данъчните
И изобщо в големи филми влизате. Когато започнете да изкарвате милионите от борсовата търговия, ме питайте,и ще ви кажа още един билюк други начини![]()
Звездолин (10-06-2014)
Ами то направо да каже ако знае в кои държави не се начисляват такива та да може да си изберем на къде да хващаме ако върви далаверата Форекс.![]()
То и по банков път ако ти превеждат суми от чужбина , стига да не са прекалено големи никой няма да те разследва................................ ...........Без да съм капацитет в данъчното облагане,давам мнение за избягване на данъци от форекс търговията.
Търговия чрез чужд брокер,и теглене на средствата чрез Пайнер карта,таксата е няма и 4 долара.
В такъв случай НАП ще те хване,ама кога цъфнат налъмите.
Е, остава и варианта,човека да е уникално прост,и да се хвали пред сульо и пульо как си изкарва кинтите.Ама пък ако беше толкова прост,нямаше и да има какво да тегли
Не съм много сигурна в което, хеле пък ако са добри сумички и често.То и по банков път ако ти превеждат суми от чужбина , стига да не са прекалено големи никой няма да те разследва.
Абе който изкарва добри пари и иска да избегне данъчно облагане в Бг., най-добре да си върже добре гащите,по възможно най-подходящия и безопасен начин.