Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Конверсията от такова окачване към обикновенно пак няма да ти е евтино.
Само за обща култура да спомена че точно тази кола е с АБС окачване,моята е с предишното поколение от този вид.
Тоест говорим за хидравлично окачване,на моята заден амортесьор струва 900 кинта,преден 1800 кинта.
Дебитомер нов за моята е 900 кинта,два броя са.
Водна помпа 600 кинта и т.н.
Ама де ни ти пука за тези подробности,нали лафа е че кеф цена няма.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми ти май от моргата си я взел................. толкова неща си и купил..................Конверсията от такова окачване към обикновенно пак няма да ти е евтино.
Само за обща култура да спомена че точно тази кола е с АБС окачване,моята е с предишното поколение от този вид.
Тоест говорим за хидравлично окачване,на моята заден амортесьор струва 900 кинта,преден 1800 кинта.
Дебитомер нов за моята е 900 кинта,два са.
Водна помпа 600 кинта и т.н.
Ама де ни ти пука за тези подробности,нали лафа е че кеф цена няма.![]()
Имам предвид, че кефа от тия коли е друг когато не ти пука дали ще счупиш автомата, не ти висят на главата вноски и не ти пука какво пише на колонката. Което автоматично значи, че покупката ти е най-малкия проблем
Няма нищо лошо в лизингите разбира се, но вноските трябва да могат да се плащат леко и без никакви притеснения. Ако не мислих така щях вече да карам бърза и хубава кола, но пък времето ще покаже дали съм прав![]()
L1914 (05-01-2015)
Мойто мнение за колите отдавна съм го писала, но на някой просто им харесва да висят по сервизи, да се чудят какво да подобрят, вживяват се кое за колко секунди ускорява и прочие и да ахкат в екстаз при вида на някой модел
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
То зависи и за какво ще я използваш тази кола. Ако ще вършиш работа с нея, а не само за кеф, ти така или иначе ще плащаш някакви пари за нея. И тогава по-добре е мисля, да си вземеш нещо читаво, макар и на изплащане да е. Щото ако всеки ден минаваш по над 300км, то да ги минаваш в някое рено за 20к ново от магазина си е направо мъчениеИмам предвид, че кефа от тия коли е друг когато не ти пука дали ще счупиш автомата, не ти висят на главата вноски и не ти пука какво пише на колонката. Което автоматично значи, че покупката ти е най-малкия проблем
Няма нищо лошо в лизингите разбира се, но вноските трябва да могат да се плащат леко и без никакви притеснения. Ако не мислих така щях вече да карам бърза и хубава кола, но пък времето ще покаже дали съм прав![]()
Ако минаваш 300км дневно, разхода горива става едно от основните пера, които ще гледаш
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Кажи й жена, и другото е ясно
Kaк може такова безразличие към инжинерният гении, технологичният напредък![]()
Една кола ако и трепериш постоянно и не ти стиска да я караш по паважа и в дупките с повече от 30км/ч , значи не е за теб.
Е ти да не кажеш сега че ниският клас коруби ако ще и чисто нови са коли,шъ повърна бре.То зависи и за какво ще я използваш тази кола. Ако ще вършиш работа с нея, а не само за кеф, ти така или иначе ще плащаш някакви пари за нея. И тогава по-добре е мисля, да си вземеш нещо читаво, макар и на изплащане да е. Щото ако всеки ден минаваш по над 300км, то да ги минаваш в някое рено за 20к ново от магазина си е направо мъчение
По добре по стара ама поне среден клас от колкото от тия от всичко икономисани кенефи!