Мерси за споделената информация, спреда е най-важен разбира се, особенно когато се влиза често за по малко, 1 пип да е разликата си дава отражение - аз правя средно по 5 сделки на ден, това са ми 100 пипса месечно спестениТц... Дюкаскопи направо бледнеят пред тия в които инвестирах.Макар че леко и за Дюкаскопи се замислям, но тяхната промоция не свършва днес, та имам време да помисля. Най-важното ми засега е спреда - по време на Коледния рейндж особено установих че има огромно значение - докато с по-голям спред чакаш 1 час/ден да излезеш на няколко пипа печалба, с по-тесен спред може да направиш 10 сделки за по толкова и пак да си на добра печалба. Спреда е нещо, което вадиш от джоба си, а колкото по-малко вадим толкова по-добре.
За единия брокер съм споменавала веднъж - регнах се преди няколко месеца заради един бездепозитен бонус да ги пробвам, но сега реших да се възползвам и от 100% които ми предложиха на личната поща над депозита и внесох и мои пари. Иначе тия 100% не ги рекламират в сайта им, обаче дават още 30$ бездепозитно - който иска да ги пробва, ето ги https://xcfd.com/?r=1i8yel. Само не ми харесва, че не са на МТ4, но това важи и за Дюкаскопи.
Другите са тези - **CC - невероятни спредове без комисионни. Разликата между първите и вторите е само че първите предлагат всикчо за трговия, а вторите почти само валути, ама и така става...
Аз па намерих къде да ги рекламирам - в темата за Бенчмарк.
Пп: Ааа, и forexee.com са много добри .... Инстата си ни е любимка разбира се, макар и не точно заради спредовете.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе имаше го, и то като особено подчертано условие, ама ние българите се оказахме много несловоохотливи. дано от други държави са били по-старателни. По принцип лично за мен случиха много лош момент, хич не ми беше до търговия, камо ли конкурсна и то с обяснения и въобще не трябваше да се включвам по принцип. Плюса ми беше че се пробвах и с по-големи обеми (идеален пример за които ми беше Инфеста - как може с малко пипове да се хване огромна печалба с повече кураж) - аз по-принцип правя много големи % печалба, но с по-малки акаунти, а изпитвам фобия към сделки с големи обеми, дори с голям капитал.... бе сложно е за обяснение. Иначе е хубаво да се организират конкурси от време на време, на който му е удобно и има състезателен дух да се включва и да печели, все пак и награди има...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 30-12-2014 на 23:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Моята стратегия е такава и в реалната търговия, е може би не чак така но влизам с голям обем (според акаунта ММ е важнен за мен и не влизам в повече от една позиция ), правя 15-20 пипа и бягам , нямам нерви да чакам с дни или седмициБе имаше го, и то като особено подчертано условие, ама ние българите се оказахме много несловоохотливи. дано от други държави са били по-старателни. По принцип лично за мен случиха много лош момент, хич не ми беше до търговия, камо ли конкурсна и то с обяснения и въобще не трябваше да се включвам по принцип. Плюса ми беше че се пробвах и с по-голем обеми (идеален пример за които ми беше Инфеста - как може с малко пипове да се хване огромна печалба с повече кураж) - аз по-принцип правя много големи % печалба, но на малки акаунти, а изпитвам фобия към сделки с големи обеми, дори с голям капитал.... бе сложно е за обяснение. Иначе е хубаво да се организират конкурси от време на време, на който му е удобно и има състезателен дух да се включва и да печели, все пак и награди има...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Поне си си извадила извод, че и големите обеми не са страшни...
Аз понякога на скалповете се впускам в много обем...струва си.![]()
Тази бонусна промоция на Дюкас дали важи и за швейцарският им клон в който минимума за депозит май е 5К?
Даммм... ти па как добре се изрази.То си е точно така. Не че нещо много против брокерите с 3 пипа спред на еврото да речем, и на тях може да се печели с повечко мерак, но едно е да дадеш 3 пипа, друго 0,3/0,5 /0,8. На 50 сделки примерно месечно (макар че аз правя много повече по принцип ако търгувам сериозно и то не само на еврото) това са ти 50 х 2,5 = 125 пипа спестени и нерви и чакане също.
Тези, които споменах с почти нулевите спредове само да видим да не ме цакат с разни шишове, слипове, суапове и пр. лоши брокерски номерца, но засега е удоволствие да се търгува, ще докладам по-натам...
----------
Това доста примамливо звучи; поне доста добър пример ми даде в конкурса.Остава само и аз да се престраша да влизам с такъв риск... Значи засега от 90$ мога да направя 900 за месец, но от 5000$ май ще ми е зор и 1000-2000 да направя - лоша картинка.
----------
Аз чак с такива подробности не съм запозната, даже не предполагах че си делят клиентите по клонове.Промоцията е по случай 10 годишнината им - само, аз имах чувството че са на поне 30 години с тая им репутация и слава. Мин. депозит 100$. Дават 100% върху екуитито по сметката в момента на искане на бонуса. И по натам нищо необичайно - обичайното изискване за изтъргуван обем - 0,2 стандарни лота (50 000) умножени по екуитито по сметката в момента на искане на бонуса, за да можеш да изтеглиш бонуса. Иначе може да се ползва само за подсилване на капитала, обаче ако тръгнеш да го губиш ти го анулират. Демек ако имаш 200$ трябва да изтъргуваш 100 лота за 1 година преди да теглиш бонуса, нещо като нищо...
Последна редакция от Eli2356 : 31-12-2014 на 00:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тоест на 10К начален депозит ги правят 20К,10К май е максимума на бонуса,колко лота трябва трябва да се изтъргуват?Аз чак с такива подробности не съм запозната, даже не предполагах че си делят клиентите по клонове.Промоцията е по случай 10 годишнината им - само, аз имах чувството че са на поне 30 години с тая им репутация и слава. Мин. депозит 100$. Дават 100% върху екуитито по сметката в момента на искане на бонуса. И по натам нищо необичайно - обичайното изискване за изтъргуван обем - 0,2 стандарни лота (50 000) умножени по екуитито по сметката в момента на искане на бонуса, за да можеш да изтеглиш бонуса. Иначе може да се ползва само за подсилване на капитала, обаче ако тръгнеш да го губиш ти го анулират. Демек ако имаш 200$ трябва да изтъргуваш 100 лота за 1 година преди да теглиш бонуса, нещо като нищо...
И как ги изчисляват тези задължителни лотове,тоест да кажем отваря се ордер с 5 лота,на 100 пипа са 500 лота,така ли ги смятат задължителните изтъргувани обеми или не?
И има ли срок на промоцията?
Не би трябвало да е така ,
изтъргуваните лотове са отворените и затворени поръчки , независимо от това колко пипа си хванал с тях ...
5 лота са си 5 лота .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Може разбира се ,
и ако се затварят бързо позициите на малък профит ...............
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb