Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ko го праите тоя Бенчмарк още?Аз днес след се престраших и инвестирах в 2 чужди брокера с най-тесните спредове без комисионна, които съм виждала - голям кеф е да се търгува така - все едно карам луксозна кола по графиките. Най-вече щото и даваха 100% бонус над депозита, иначе щяха и те да духат супата май.
Тия нашенските са се стиснали като... да не казвам като какво на едно животно - поне за Коледа можеше да се поотпуснат малко с бонусите!
Гледам и последния конкурс обсъждате.Жалко че почти нямах време за търговия тоя месец. А конкурсните ми къси йени, дето останаха незатворени накрая днес вече щяха да са на добра печалба, ама кел файда на втория ден след края.
Апропо малко след като ги пуснах ми спря нета за известно време и оттам се пообърка положението, ама все тая, горе долу не се представихме зле... , доколкото имахме време и желание да се занимаваме... другия път повече.
Инфеста, как го правиш тоя номер да влезеш с 10 лота на златото за няколко пипа и да избиеш рибата - аз имам фобия от големи обеми (за разлика от Ана, Пенман и теб).![]()
Последна редакция от Eli2356 : 30-12-2014 на 21:45
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, Eli2356 предполагам си инвестирала в дюкаскопи те в момента дават 100% над депозита и аз мисля да вкарам там след празницитеА отностно конкурсите сама знаеш че така се прави, голям обем трябва защото се гонят бързи резултати, аз и в предишните влизах така но все пак си следя позициите под око и стана ли напечено бягам с 200
![]()
Аз по принцип мразя състезанията, понеже се чувствам като нещо като мечка дето й свирят с дайре да играе за забавление на публиката.То иначе и с наградата и без, все тая. Но рекох да се включа за пръв път след като никоя друга освен Ана не се престраши, макар и в много неподходящ момент за мен. А за това пък да обяснявам и всяка сделка защо и как е сключена съвсем нямах врем за жалост.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, кажи на кои чуждестранни брокери се довери , дюкаскопи сред тях ли екдкдкзккзкз
То май и не беше нужно с подробности да се обяснява....въпреки, че го имаше като условие.Аз по принцип мразя състезанията, понеже се чувствам като нещо като мечка дето й свирят с дайре да играе за забавление на публиката.То иначе и с наградата и без, все тая. Но рекох да се включа за пръв път след като никоя друга освен Ана не се престраши, макар и в много неподходящ момент за мен. А за това пък да обяснявам и всяка сделка защо и как е сключена съвсем нямах врем за жалост.
Тц... Дюкаскопи направо бледнеят пред тия в които инвестирах.Eli2356, Eli2356 предполагам си инвестирала в дюкаскопи те в момента дават 100% над депозита и аз мисля да вкарам там след празницитеА отностно конкурсите сама знаеш че така се прави, голям обем трябва защото се гонят бързи резултати, аз и в предишните влизах така но все пак си следя позициите под око и стана ли напечено бягам с 200
Макар че леко и за Дюкаскопи се замислям, но тяхната промоция не свършва днес, та имам време да помисля. Най-важното ми засега е спреда - по време на Коледния рейндж особено установих че има огромно значение - докато с по-голям спред чакаш 1 час/ден да излезеш на няколко пипа печалба, с по-тесен спред може да направиш 10 сделки за по толкова и пак да си на добра печалба. Спреда е нещо, което вадиш от капитала си, а колкото по-малко вадим толкова по-добре.
За единия брокер съм споменавала веднъж - регнах се преди няколко месеца заради един бездепозитен бонус да ги пробвам, но сега реших да се възползвам и от 100% които ми предложиха на личната поща над депозита и внесох и мои пари. Иначе тия 100% не ги рекламират в сайта им, обаче дават още 30$ бездепозитно - който иска да ги пробва, ето ги https://xcfd.com/?r=1i8yel. Само не ми харесва, че не са на МТ4, но това важи и за Дюкаскопи.
Другите са тези - **CC - също невероятни спредове без комисионни. Разликата между първите и вторите е само че първите предлагат всичко за търговия, а вторите почти само валути, ама и така става...
Аз па намерих къде да ги рекламирам - в темата за Бенчмарк.
Пп: Ааа, и forexee.com са много добри .... Инстата си ни е любимка разбира се, макар и не точно заради спредовете.
Последна редакция от Eli2356 : 30-12-2014 на 22:32
infesta (30-12-2014)