Това с платежните е грижа само на самоосигуряващите се ,и мен ме дразнят таксите , ама пак понамаляха, може да се прави и онлайн.
А гастарбайтера ако иска да плаща, като не плаща после да не чака нещо по здравна каса
Това с платежните е грижа само на самоосигуряващите се ,и мен ме дразнят таксите , ама пак понамаляха, може да се прави и онлайн.
А гастарбайтера ако иска да плаща, като не плаща после да не чака нещо по здравна каса
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
...на самоосигоряващите се и на всички здравно неосигорени ..а те не са малко ...и онлайн да ги пуснеш и през епей пак има такси ...за кво им бяха тия пик- ове поне да направят по един виртуален пост и да се разплаща от там ...сякаш живеят в 18 век ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
математически или не, в цяла Европа страни които са стотиципъти по-богати от нас, вдигат възрастта за пенсиониране , от една страна може да е заради нарастрването на продължителността на живот, но основно поради демографски причини , че със сегашната раждаемост един работещ трябва да издържа двама пенсионери след време ....та нашите пенсиите дето се плащат в по-голяма степен от бюджета , и като прибавим едва кретащата ни икономика ...... всеки сам може да си отговори на въпроса дали ще вдигат възрастта у нас![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това са бели кахъри, на фона на това, че системите са пробити и празни.
Да...това са само част от неуредиците а те са много ....изгониха трудоспособното население , няма раждаемост имало 909 000 пенсионирани от ТЕЛК били изплатили 4,5 мл. за болнични ....ми хората на всичкото отгоре са и болни ...никва здравна грижа, за превенция да не говорим ....ми квото са посяли това ще жънат, като стимулират бизнеса да работи и хората почнат да изкарват пари тогава могат да мислят за реформа до тогава никва реформа не може да се направи ..![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Вярно е че без пари реформа не може да се правиДа...това са само част от неуредиците а те са много ....изгониха трудоспособното население , няма раждаемост имало 909 000 пенсионирани от ТЕЛК били изплатили 4,5 мл. за болнични ....ми хората на всичкото отгоре са и болни ...никва здравна грижа, за превенция да не говорим ....ми квото са посяли това ще жънат, като стимулират бизнеса да работи и хората почнат да изкарват пари тогава могат да мислят за реформа до тогава никва реформа не може да се направи ..
но аз не мисля че тук ще променят нещата и че ще дойде момент да имаме ..даже всепо-голям ще става батака със или без реформа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да...това са само част от неуредиците а те са много ....изгониха трудоспособното население , няма раждаемост имало 909 000 пенсионирани от ТЕЛК били изплатили 4,5 мл. за болнични ....ми хората на всичкото отгоре са и болни ...никва здравна грижа, за превенция да не говорим ....ми квото са посяли това ще жънат, като стимулират бизнеса да работи и хората почнат да изкарват пари тогава могат да мислят за реформа до тогава никва реформа не може да се направи ..
определено си права,но си мисля че една такава деликатна материя като пенсионната система не може да се променя с идването на всяко ново правителство на власт....
това я срива от към доверие и кара все повече хора да се мъчат да заобикалят,не може за три години да дойдат пет правителства и да я обръщат на по 180 градуса ....
ето какви неща се публикуват вече от хора специалисти в тази област,ами на кого да се довери в края на краищата обикновения човек,работещ и разчитащ на някакво що годе справедливо обезпечение за труда си........
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...-v-noi-185819/
mck (18-12-2014)
При предишното си управление ГЕРБ източи 2млрд от здравната каса и виждаме сега бързо бързо резултата.
Източвайки парите от ДЗПО-то не мисля, че ще има друг резултат освен временно запушване на дупката.
Проблемите са ясни на повечето и сме се овъртали в параграф 22, но някак все пак доверието трябва първо от държавата да отпочне, от главата, а след това да се очаква от хората.
ef4e (17-12-2014)
ми това е недалновидността и глупостта на нашите политици..вкупом,без значение от цвета......
Вдигат ги, за да им излязат сметките, не заради нещо друго. Иначе наскоро, четах че французите вдигат възрастта за пенсиониране.математически или не, в цяла Европа страни които са стотиципъти по-богати от нас, вдигат възрастта за пенсиониране , от една страна може да е заради нарастрването на продължителността на живот, но основно поради демографски причини , че със сегашната раждаемост един работещ трябва да издържа двама пенсионери след време ....та нашите пенсиите дето се плащат в по-голяма степен от бюджета , и като прибавим едва кретащата ни икономика ...... всеки сам може да си отговори на въпроса дали ще вдигат възрастта у нас