Няма значение от къде съм точно.Проблема на по малките градове е че много хора ти гледат в паничката и а малко си дръпнал,а са ти увиснали всички бирници на вратата.
Манталитет български.
Няма значение от къде съм точно.Проблема на по малките градове е че много хора ти гледат в паничката и а малко си дръпнал,а са ти увиснали всички бирници на вратата.
Манталитет български.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (11-12-2014)
Мецане, нали си им работодател
К'во ти пука?
Имаш евтина работна ръка.....и голям избор на кадри.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добреРАДА като гледа графиките му се струва надоле.
1,222222222222222222222222222222222222222222222аз като гледам какво е , май много не е за пипане ..
ФАФЛИЧКЕ не е точно така!!!
Кадри реално няма!!!
Има една твърде ограничена група
от търсачи на работа почти всички
от които не отговарят на критериите
за качествени кадри!!!
toranagasan (11-12-2014), Emil Enchev (11-12-2014), dobromir7 (11-12-2014), babaMETZA (11-12-2014)
Ми къде отидоха кадрите, Реде?
Ти кажи?
Айде аз ви оставям че сутринта ще ставам рано.Лека ви нощ!![]()
Фафличке.....кадри НЯМА !!!
Но айде...обучаваме си кат няма...таман го научиш и той си заминава...идва следващия пак го учим и т.н. да речем че оправяме положението...Проблема вече е че и работата взе да намаля много...........
Старите са пушки....но СТАРИ....и пият доста
Младите ... кво да ти кажа...закъснява за работа...пият..някой се дрогирват даже...почват през ден да ги търси я полиция, я бабаити, я ЧСИ-та, което е постоянен тормоз за всички и мен вкл. - разправии и прочие. Не са доволни...искат от първия месец да взимат наравно със служители които работят при мен от 9 години....
Кино...и ти си прав, така е обаче има разлика между услуги и производство -ГОЛЯМА !!!........трудно ще се разберем във форума...тряяя на маса нещо...с дегустация това онова![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
тази година дето предстои....ще се отделим от дъното.....ако еврото се изсули.....до паритета.....Днеска голяма борба падна...някой много стабилно пазареше евра и сякаш малко не му стигнаха силиците ... Сега най-много ако продължим надоле да почнат да му гърмят стопарите и да увеличим скоростта на падане....ИЛИ както веднъж беше казал комърджито /цитирам по спомен/ : Големите играчи, институциите разгръщат обеми...хората градят позиции с дни, със стопове от фигури, позиционират се и т.н.
Не си играят като дейтрейдърите...тука било пресякло някаква линия на м5 или някакъв БАР бил изял друг и дай за 25 пипса със стоп 15 да улазяме![]()
![]()
Малееее тия в сферата на олюуту и газта яко са я закъсали.![]()
Скивайти каква обява !!! : http://www.dnes.bg/pr/2014/12/11/obiava.248139
Явно ценичките не ги кефят и са мъчат да продават милите директно на крайни клиенти, без посредници....
Или вече толкова обезлюдя територията и никои не развива дейност, че са чудят кво да го правят тоя газ.
Абе СОФИЯТА...ПЛОВДИВ ..ВАРНА има ли работа при вас бря ? Тука по североизтока МОРЕдвам са държим на положение - засега устискваме със заплатите... няма закъснения...продукция има, материали има, АМА днеска 2-ма човека идваха при мене да търсят работа....а с един друг разговарях, вика че в тяхната фирма не били вземали заплати от 4 месеца ? Взе да ми са опъва фашкията
Щот нали знаете за мечката и комшията..........
В другите райони по ТЕРИТОРИЯТА как е положението ?
тогиз меркел.....или ще кандиса.....за еврооблигации общи....или ще сдаде политическото доверие....
тогиз ниии ще се докопаме до евтини кредити.....
и юрош на маслините.....
babaMETZA (11-12-2014)
Проблема е твърде обширен!!!!
Мога да почна едно по едно.
Първо реално беше унищожено средното образУвание
и най-вече онова дето го наричаха професионално средно.
Все още има училища дето ги водят техникуми, но
там реално няма каквото требе. То и парички
требят за таквоз нещо, но от многооо години няма никви.
ВишУто пак е горе доло същото. Печатница на дипломи.
РЕДА още като караше накрая, че беше малко бавноразвиващ се
се ужасяваше колко много реално неграмотни колеги имаше,
а те в сръвнение със сегащните набори вероятно ще минат
за последните енциклопедисти!!!
Та с една дума не се раждат достатъчно.
Голяма част от кадрите избягаха в чужбина.
Например технологичния сектор последните години се
развива много добре, но няма достатъчно кадри.
Имаи предвид, че коефицентра на заместване е само 68.
Та 100 се пенсионират, а от средното излизат 68.
От тия 68 50 са мангали. Няма верно кои да работи!!!
Догодина ще излезне първия малък набор ЖАН ВИДЕНОВИЯ
дето живородените бели бяха 10 200.
Във вишУто приемат по 40 000-42 000 годишно.
СМЕТАЙ,,,,,,,,,,,,,)
Да продължавам ли???
babaMETZA (11-12-2014), alf (11-12-2014), toranagasan (11-12-2014), Fafa (11-12-2014)
Аз съм от новите кадри. Но кабела ми играе лоша шега. Имам къса, както обикновено, а той срещу мене!!