Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Днеска голяма борба падна...някой много стабилно пазареше евра и сякаш малко не му стигнаха силиците ... Сега най-много ако продължим надоле да почнат да му гърмят стопарите и да увеличим скоростта на падане....ИЛИ както веднъж беше казал комърджито /цитирам по спомен/ : Големите играчи, институциите разгръщат обеми...хората градят позиции с дни, със стопове от фигури, позиционират се и т.н.
Не си играят като дейтрейдърите...тука било пресякло някаква линия на м5 или някакъв БАР бил изял друг и дай за 25 пипса със стоп 15 да улазяме![]()
![]()
Малееее тия в сферата на олюуту и газта яко са я закъсали.![]()
Скивайти каква обява !!! : http://www.dnes.bg/pr/2014/12/11/obiava.248139
Явно ценичките не ги кефят и са мъчат да продават милите директно на крайни клиенти, без посредници....
Или вече толкова обезлюдя територията и никои не развива дейност, че са чудят кво да го правят тоя газ.
Абе СОФИЯТА...ПЛОВДИВ ..ВАРНА има ли работа при вас бря ? Тука по североизтока МОРЕдвам са държим на положение - засега устискваме със заплатите... няма закъснения...продукция има, материали има, АМА днеска 2-ма човека идваха при мене да търсят работа....а с един друг разговарях, вика че в тяхната фирма не били вземали заплати от 4 месеца ? Взе да ми са опъва фашкията
Щот нали знаете за мечката и комшията..........
В другите райони по ТЕРИТОРИЯТА как е положението ?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
toranagasan (11-12-2014)
Бай Мецане,ами аз съм в северозападнала България.Тука глад мори добитъка.Всеки се оправя както може.
babaMETZA (11-12-2014)
петрола 59 долара светна вече, чакаме го на 49 скоро, макар че според някой анализатори справедливата цена била 25 долара![]()
![]()
Бабо Мецо , принципно по територията е зле положението , не е само при теб .
Мога да коментирам за два града , но предполагам навсякаде е едно и също.
Но за искащите и можещите.....варианти винаги има....
babaMETZA (11-12-2014)
БАБО МЕЦО дали по североизтока или северозапада
все си е ЗАПАДНАЛА работата!!!
При вас хубу, че си имате наблозо МУРЕНЦЕ !!!
Само на държавното са добре, че засега плащат.
Ще плащат докато им дават да взимат ДЪЛГ,
т.е. още 1-2 години ще има кво,,,,,,,,
toranagasan (11-12-2014), babaMETZA (11-12-2014)
БМ ( Бабо Мецо)Днеска голяма борба падна...някой много стабилно пазареше евра и сякаш малко не му стигнаха силиците ... Сега най-много ако продължим надоле да почнат да му гърмят стопарите и да увеличим скоростта на падане....ИЛИ както веднъж беше казал комърджито /цитирам по спомен/ : Големите играчи, институциите разгръщат обеми...хората градят позиции с дни, със стопове от фигури, позиционират се и т.н.
Не си играят като дейтрейдърите...тука било пресякло някаква линия на м5 или някакъв БАР бил изял друг и дай за 25 пипса със стоп 15 да улазяме
Малееее тия в сферата на олюуту и газта яко са я закъсали.![]()
Скивайти каква обява !!! : http://www.dnes.bg/pr/2014/12/11/obiava.248139
Явно ценичките не ги кефят и са мъчат да продават милите директно на крайни клиенти, без посредници....
Или вече толкова обезлюдя територията и никои не развива дейност, че са чудят кво да го правят тоя газ.
Абе СОФИЯТА...ПЛОВДИВ ..ВАРНА има ли работа при вас бря ? Тука по североизтока МОРЕдвам са държим на положение - засега устискваме със заплатите... няма закъснения...продукция има, материали има, АМА днеска 2-ма човека идваха при мене да търсят работа....а с един друг разговарях, вика че в тяхната фирма не били вземали заплати от 4 месеца ? Взе да ми са опъва фашкията
Щот нали знаете за мечката и комшията..........
В другите райони по ТЕРИТОРИЯТА как е положението ?
Люскам аз една рекийка .... от един град.... дето има един блок "Слава на КПСС" ...
Така е известен)
Та мисля си .... че ти си КАПИТАЛИСТА, дето трябва да плаща заплати на 10-20-30-50-100 жители на територията
Поне с такова печатление съм останал ...
Въпроса е .... аз искам да наема някой, да ми свърши, КАЧЕСТВЕНО работа ...
Дето пазарната цена е 30 леа ... ма обема.... условията ....бе сичко
Математически, сезонно ... сякакси предполага аз да искам цена 15 леа/м2
И секи ми иска 30 ... че и отгоре цена ....
Е ..... няма как да стане сделката![]()
babaMETZA (11-12-2014)