Много е относително ФАФЛЕЧКЕ.Четох ви , но няма да ви цитирам...че много сте писали.
Мецане и твоята хич не е розова, ама обучавай - нямаш избор.
Реде, разбрах, но как да има кадри като няма заплати?
Избягаха ценните.....да работят за евра...и долари.
С наште леФоФе не могат зимата тока да си платят.
В софтуерния бранш работят 17 000 души.
Отрасъла расте с 15-20% годишно.
Би могъл да расте и по-бързо, но требят кадри.
Кадри не достигат с хиляди въпреки, че
средната заплата в бранша е 3 600 лефа.
Тез цифри са официялни !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (11-12-2014)
ако ще ви требе некой да кара количката.....язе съм с много категории....Абе така е .... на голф игрищата ше организираш един Джулай ..... и шси говори
изключително изкривено инфо......я ти давам пример от това лето в морската градина понеже често се разхождахме там на въздух.....средностатистиче кото бг бяло семейство е към 30-те със скоро родено едно дете.......мангустата на 30 е баба като са нароили поне 3-4 до тази възраст...съответно най големите й деца вероятно са майки или скоро забременяващи....е щото много раждат!!!
По данни ражда некъде към 1,2 деца,
но в тия цифри са и мангалите та може
да е реално на две българки във фертилна
възраст да има под едно дете родено,,,,,,,,,,
ако ще ви требе некой да кара количката.....язе съм с много категории....Абе така е .... на голф игрищата ше организираш един Джулай ..... и шси говори![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA (11-12-2014)
Ай марш по леглата, че утре ще ви вдигам в 5.00ч
Що ли?
Ми така......защото така ми е кеф..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДАУ потъва....ДАКС потъва...
Петрола потъва...
КРИЗААААААААААААААААААААА А
![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
добро утро.......
алф няма какво да добави....към брилянтната импресия.....пусната на 8ми декември....понеделник.....
https://forum.bg/showthread.php?2388...=1#post1039790
требе да споделя.....че горното е много висока класа....анализ.....![]()
която няма аналог в световната.....търговия в момента......
просто няма!!!!нито един от гурутата по сайтовете, който да предложи такова точно виждане на пазара....!
ТОВА ИДВА ДА ПОКАЖЕ.....ЧЕ ФОРУМЪТ И В ЧАСТНОСТ ТЕМАТА В КОЯТО ИМАМ УДОВОЛСТВИЕТО ДА СЕ ПОДВИЗАВАМ...
Е УНИКАЛНА ПЪТЕВОДИТЕЛКА....! ЕДИНСТВЕНА....И НЕПОВТОРИМА...!!
ЗА ЧЕСТА И СЛАВАТА НА "РЕДА ПРОЦЕДИРА"...УРА ДРУГАРИ....!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=SLrkgC8LoZg
пп идва нова година...
значи ще има и награди....
дано не ме подмине ръководството на форума....с някоя скромна но от сърце сума..../мога да бъда конкретен за улеснение/
с която да сложа и аз нещо на трапезата....!![]()
Последна редакция от alf : 12-12-2014 на 07:18
REDA (12-12-2014), toranagasan (12-12-2014), PoPEYE (12-12-2014), babaMETZA (12-12-2014), fxg (12-12-2014)
Добрю ютрю)
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
ПРЕБРОЯВАНЕ!!!
AlfРЕД за 1,2494 ПОЗДРАВЛЕНИЯ,
а за чертЪта надоле требе само да се случи!!!!)
alf (12-12-2014)
REDA (12-12-2014)
Добрю ютрю ба.
Днеска фо шъ праим. Яз съм лесен. Шъ бачкам. За вас не знам.
А, кайвето да си изпия!
![]()