Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
първо проучваш, после пишеш финансови обосновки, после подписваш договора , а накрая строиш - това е схемата.Е как ще строиш като не сте довършили договора.... Не стига, че онези не знам колко време са го мъдрили под какво да се подпишат... подписали са се под някакъв боклук едва ли не, ами след това и 6 години бездействие... това ако не е гонене на национален интерес, кое е...
Абе кога ще се намери някой по-ненормален от онези които се палят, и не влезне да ги изтреби до крак, ама Станишката се спаси... неговата кожа..
Преди време слушах шефа на ОМВ България , на въпроса "с какво ще запомните българия?" отговори :" В България първо се подписва договора, а после се преговаря."![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (05-12-2014)
Иронията обичайно е похват с подигравателно звучене, та опита ти е неудачен да ми метнеш неразбиране-Да обиди ме- а както си забелязал не се оставям, та по-добре се грижи за гларусчета на твойта щерка, отколкото да мислиш за университета на мойта.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
стига си се излагала бе, без да имаш грам инфо за дъщеря ми![]()
Това, което видях за Белене ме потресе. По "Всяка неделя", мисля беше. Излезе изпълнителен директор на "Росатомстрой" и каза, че Бойко бил договорил да ни построят централата с техни пари /евала на Бойко/. А ние да я изплатим с продажба/износ/ на ток. Но ние отказахме /браво на менторите на Бойко/.Хак да им е на турците русофили.
П.П. На Балканския полуостров, няма пазар за електроенергия.Затова всички строят като бесни електроцентрали. За да изместят България. А ние отказахме полуготова.
И пак се мяткаха цифри, цифри, цифри.
![]()
ПРиятничко е нали, имам много те форумните клюкарки говорят много......., след като ти зачекна темата , защо аз да я оставям, та не запознатите ще е интересно сигурно да поразкажеш за готината си щерка![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Еми , не е точно така. Ти например ако започнеш да си строиш къща, няма ли да се информираш преди още да направиш първата копка ? И това вони на корупция и неограничени възможности за отклоняване на средства / това ако не знаеш е евфемизъм за кражба/ .
Нали за това става на въпрос.... че абсолютно никой от онези в парламента, в този случай не върши работа, която да е в интерес на държавата България и нейните граждани
първо едните са се подписали под някакъв отпадък...
второ последвало бездействие..
трето диверсификация на ресура от Гърция... 2019г., евентуално
.................................................. .................................................. ..............
Последна редакция от anonimen komardjia : 05-12-2014 на 22:45