Не съм очаквала от теб да имаш нужда от лични нападки , за да си защитиш тезата, но щом искаш и аз го мога така грозно на тема деца- а твоята дъщеричка ще стигне ли въобще до някое УНИ покрай гларусите във Варна- нали разправяше колко е отворена.![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ма то тва е ясно. Само чугун може да се юрне с бригадирски ентусиазъм да строи.... Те така и Белене подпукаха.И кво още, че едно и две ли са ?Само на мен ли ми изглежда посредствено... да нападаш лично някой, само за да докажеш тезата сивъпрос на избор, ако ли не на капацитет
Гледам... че пак може да прибираме някакви пари с цел намаляне цената на газта, уви, ще я взимаме от турция и гърция, а не от извора
п/п/1/ wannabe, подчертай, подсили и т.н. частта от текста "Разкритието" идва повече от шест години след подписването на договора между Русия и България за "Южен поток" от кабинета на Сергей Станишев
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е как ще строиш като не сте довършили договора.... Не стига, че онези не знам колко време са го мъдрили под какво да се подпишат... подписали са се под някакъв боклук едва ли не, ами след това и 6 години бездействие... това ако не е гонене на национален интерес, кое е...
Абе кога ще се намери някой по-ненормален от онези които се палят, и не влезне да ги изтреби до крак, ама Станишката се спаси... неговата кожа..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нещо взе да става каша с тия договори, а Боко какво подписа 2012 за Южен поток
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Едни пари за усвояване имаше ...от правилните хора. затова и тоя вой сега, че им секна поточетоЕ как ще строиш като не сте довършили договора.... Не стига, че онези не знам колко време са го мъдрили под какво да се подпишат... подписали са се под някакъв боклук едва ли не, ами след това и 6 години бездействие... това ако не е гонене на национален интерес, кое е...![]()
ирония към разминаването ти с проруската ти ориентация беше, не към дъщеря ти. ,,, по никакъв начин не съм обидил дете то ти, видно е, за разлика от твоя опит да направиш това - махленска класа.
Аз пък това бих подчертал. И нямало финансови параметри.две години след подписването на окончателното инвестиционно решение за проекта от кабинета на Бойко Борисов![]()
И за момент не искам да си обяснявам физиономиите им... но на пръв поглед все едно гледаш как насрано дете гледа към майка си
Това доколкото разбира празната ми тиква, е някакъв вид споразумение - ти ще платиш толкова, за да построим това, ние ще ти построим онова, ала ти парите ще ги дръпнеш от нас като заем с 8% лихвен процент, или бъркам![]()
То всичко е за да кажем, че виж ги тези колко са лоши, а ние толкова добри...България не е подписвала дългосрочен газотранспортен договор и не разполага със завършен финансов модел по проекта "Южен поток".
Това става ясно от съобщение на Министерски съвет, според което едва днес премиерът Бойко Борисов се е запознал с документите по проекта.
"Разкритието" идва повече от шест години след подписването на договора между Русия и България за "Южен поток" от кабинета на Сергей Станишев, две години след подписването на окончателното инвестиционно решение за проекта от кабинета на Бойко Борисов и няколко месеца след подписването на договора за строителство на газопровода от кабинета на Пламен Орешарски.
"Енергийният министър (Теменужка Петкова) запозна премиера с документацията по проекта за изграждане на газопровод на територията на България. Сред документите не фигурира и не е подписан дългосрочен газотранспортен договор. Към момента няма и завършен финансов модел по проекта", пише в правителственото съобщение.
http://www.webcafe.bg/id_829983839_K...finansov_model
Мдаааааааам, и като как сички чугуни реват , че ще губим милиарди? А то финансов модел още нямало. Ма проекта е печеливш де , щото Путлер така ни казва