А така малко патриотарско настроение -аз съм българче, плюс обръщане на излъскано зад пропагандна фасада брюкселско кланянеаз се гордея,че съм българин,радвам се и съм горд за това,че страната ни е част от един съюз в който България е равнопоставен член със собствената си идентичност и култура..........
че най сетне след столетия на робска зависимост и дърпане към Анадола и Сибир успяхме да се върнем там където винаги ни е било мястото ЕВРОПА...........сега поне децата ни имат историческия шанс да бъдат граждани на обединена Европа.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
според мен трябва ЕС да ни даде гратисен период за 10 години в който да минем към обединението на Евразийския Съюз.. за да можем да преценим къде ще ни е по-добре..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Според мен след някоя и друга година, когато напълно ни асимилира Турция, ще ни изритат от ЕС като мръсно коте
п/п/ и маста е прав, че може да станем втора Украйна, и може би това е причината ЕС да провалят проекта в България, да не им се правим после като украинците от два стола на интересни
Последна редакция от mck : 02-12-2014 на 16:39
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (02-12-2014)
Последствия от перченето на гол тумбак чифте пищове, Брюкселще даде ли сега пари
............
Въпрос от Румен Петков
"Аз продължавам да питам президента Плевнелиев и българското правителство има ли писмо от „Газпром”, в което „Булгаргаз” се осведомява, че се въвежда в действие клаузата за предплащане на газта, поради задлъжнялостта на „Булгаргаз” към „Газпром”.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
. за да можем да преценим къде ще ни е по-добре.., искам референдум по въпроса
, смешно е , ама една не малка част от стадото мисли именно така ,
![]()
----------
тоз пък на къв се праи .. какво има да се уведомяват като то си е едно и също животно , само от кумува срама са им разделили имената .Въпрос от Румен Петков
"Аз продължавам да питам президента Плевнелиев и българското правителство има ли писмо от „Газпром”, в което „Булгаргаз” се осведомява, че се въвежда в действие клаузата за предплащане на газта, поради задлъжнялостта на „Булгаргаз” към „Газпром”.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нема да закриват нищо руснаците. Само щели да му сменят името и тросето. Значи вече ще е "втора тръба на син поток", и трасето ще е Турция, Гърция, Италия,Германия, Австрия, ........... и от там за БГто!!
Последна редакция от GeorgiRR : 02-12-2014 на 17:37
Аз не съм сигурен, че успява да осребри бонуса...
Не съм го чувал да споделя за какъвто и да е профит.
Нямам никаква идея за какво пише![]()
а ти що си мислиш ,че ще е по- зле ,, току виш от австрийците го земем на 1/2 ценаНема да закриват нищо руснаците. Само щели да му сменят името и тросето. Значи вече ще е "втора тръба на син поток", и трасето ще е Турция, Гърция, Италия,Аермания, Австрия, ........... и от там за БГто!!![]()
И ще им свалят цената на газта с нови 6%.
Турците лапнаха всички газопроводи а ни се грижим за европейските интереси /ние сме по големи светци от папата/.