pablo няма зор просто не харесва руснаците а те му пускат аванта да припечели нещо само с дрескане на глупости на това знаете как му се вика![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ако имахме някаква изгода от това и аз щях да се радвам като се противопоставяме на големите.
Но сега не виждам повод за радост???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
PoPEYE (02-12-2014)
PoPEYE (02-12-2014)
Само така да им се наместят малко мозъците .................................................. ....![]()
опитвам се да го обърна на хумор но нещо оставам неразбран.. ще се прехвърля в другата тема.. тука нещо много нажежена обстановката..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
L1914 (02-12-2014)
Не веднъж съм казвал мнението ми по въпроса - Като не искате евтина газ, радвайте се на евтина западна демокрация
Но да знаеш, това било поклонничество... разбираш ли... ти си си продал гз... ала за какво го продаваш никой не се замисляверни до гроб на идеята!
он разбира само гат' му бръкнеш директно у джебапри индиректни подходи сенситивността му бега
![]()
![]()
аз се гордея,че съм българин,радвам се и съм горд за това,че страната ни е част от един съюз в който България е равнопоставен член със собствената си идентичност и култура..........
че най сетне след столетия на робска зависимост и дърпане към Анадола и Сибир успяхме да се върнем там където винаги ни е било мястото ЕВРОПА...........сега поне децата ни имат историческия шанс да бъдат граждани на обединена Европа.
RyMu (02-12-2014)
според мен не можем да кажем, че ЕС е по-добрия вариант докато не сме опитали от Евразийския Съюз или Анадолския съюз..аз се гордея,че съм българин,радвам се и съм горд за това,че страната ни е част от един съюз в който България е равнопоставен член със собствената си идентичност и култура..........
че най сетне след столетия на робска зависимост и дърпане към Анадола и Сибир успяхме да се върнем там където винаги ни е било мястото ЕВРОПА...........сега поне децата ни имат историческия шанс да бъдат граждани на обединена Европа.
п.п. обещах да не пиша повече тука ама другата тема зацикли...![]()
Ама така е разбира се, равнопоставени сме... Русия избира на немеца газта да е 3 пъти по евтина... за какво ни е на нас евтина газаз се гордея,че съм българин,радвам се и съм горд за това,че страната ни е част от един съюз в който България е равнопоставен член със собствената си идентичност и култура..........
И дано Европа да мисли както ти мислиш... че ако не мисли тя така... много кофти... като онези на булевард ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ... вдигаха два пръста V в знак на победа... имаше надежди някакви в очите им, промяна, демокрация, светло бъдеще за всички РОДОЛЮБИВИ българи... ала то какво стана, пак мръсната Русия
RyMu (02-12-2014)