Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пишеше някъде , че в прословутото писмо уведомявал руснаците за спирането на всички действия по Южен поток
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Мда, този договор къде ли е заврян!?
Все още не можем да се доберем до договора за "Южен поток". Никой от нас не е прочел цифра колко България ще спечели и откога. Такава цифра няма.
Това заяви премиерът Бойко Борисов в Народното събрание, предаде БГНЕС.
Read more: http://politics.actualno.com/Borisov...#ixzz3Kp5Demzc
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
М-да и ще си го отнесем като куцо пиле домат, ЕС ни лук ял ни лук мирисал
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
ха ха започна търга с лъжите вече станаха по 600 млиона $ изпуснати ползи за България за 50 г...............
и как щели пенсионерите всяка година да им се дигат пенсиите с по 10%.................
ми те след 50 г ще станат милионери от пенсии бря...............................
рубладжийската пропаганда пак включи на пета.................
http://www.standartnews.com/balgariy...ya-264884.html
RyMu (03-12-2014)
Защо ли имам "дежа вю" и ми се привиждат едни блокове от АЕЦ и Миглена Кунева?
----------
Това като в този виц:ха ха започна търга с лъжите вече станаха по 600 млиона $ изпуснати ползи за България за 50 г...............
и как щели пенсионерите всяка година да им се дигат пенсиите с по 10%.................
ми те след 50 г ще станат милионери от пенсии бря...............................
http://www.standartnews.com/balgariy...ya-264884.html
- Тази година пак ми се ходи в Париж.
- Че ти кога си ходил преди?
- Не съм, ама и миналата година пак ми се ходеше.
сега в следващите 50 години това ще ни е оправданието, било за пенсии, било за други нещаха ха започна търга с лъжите вече станаха по 600 млиона $ изпуснати ползи за България за 50 г...............
http://www.standartnews.com/balgariy...ya-264884.html![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,
RyMu (03-12-2014)
само никой от рубладжийските мекерета не казва що като управляваха и тоз специално като беше министър докараха пенсиите по 3$.................
RyMu (03-12-2014)