аз ще изчакам в края на мандата да стане 500 лефа минималната и чак тогава мисля да почна работа..
аз ще изчакам в края на мандата да стане 500 лефа минималната и чак тогава мисля да почна работа..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
така погледното може да се вдигне ще се плаща от заема![]()
не че е голямо това увеличние , и не че е лошо разбира се , ама при нас все се впряга каруцата през магарето
все говорим да ни вдигнат пенсиите, заплатите, да ни намалт годините за пенсии, па никой не говори за нови работни места, откриване на нови предприятия и ръст в икономиката
ами от де да дойдат тез пари, ей тъй от небето или да ги напечатаме за по-лесно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И нови работни места ще има
1 милиард евро за работни места в България до 2020 г
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
прекалено хубаво ми се струва.. нарастване на доходите с намаление на безработицата едновременно..И нови работни места ще има
Ами как да имаме когато и малкото което имахме КТБ му подмени собствениците със подставени лица
То не че и предишнитесобственици на бизнес не бяха същите ама историята показва че когато едно подставено ояло се мекере се замени с гладно такова,от фирмата остават само кокалчета![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
КТБ бързо ще бъде заменена от друга банка.. полит-мафията вече разполага с прекалено много финансови ресурси и не може да работи без банка.. така, че мястото на КТБ бързо ще бъде запълнено..
то хубаво , ама повечето от тези програми са някаква временна заетост и не са свързани с производствоИ нови работни места ще има
инвестиции трябва да има в икономиката и то много , че от 1990г досега всичко се унищожава дори и това което работеше , а на среща нищо ново
то първо трябва да се почне със законите в страната че със сегашните бюрокрации и закони, нищо чудно че инвестоторите се бият да влезнат у нас![]()
Не им харесва бизнес климата у нас ,
иначе работна ръка много , че и заплащането на труда ниско ...![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb