ЖиФкоДа земеш да прочетеш закона ли що ли , преди да философствуашПо закон, те се явяват кредитори от най-низш порядък. Т.е. изплащат се гарантираните. Синдиците започват осребряване на активите на банката. Първо парите си прибиря фонда за гарантиране, после държавата, после кредиторите/ ако банката е взимала заем от друга банка/ и едва след това, ако остане нещо идват тия с негарантираните...
Аз питам за НЕ гарантираните /прочети ми поста пак преди да ми се обясняваш/.
п.п. Правиш ли разлика между гарантирани и НЕ гарантирани???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямам данни за да ти дам някакви проценти.
Като цяло се говори за заем от 4 милиарда лева - с една част ще се допълни фонда за гарантиране на вземанията на граждани от банки за да може той да се разплати с вложителите на КТБ, друга част ще се ползва за да се върне т.нар. заем на Милен Велчев - като цяло това е добра операция, защото заема е в евро, а еврото в момента е евтино и ще се реализира някакъв ефект и с остатъка от заема ще се финансира недостига в бюджета за следващата година за да може да се регулира дефицита иначе държавата ще изпадне в свръх дефцит, което никак не е добре за бедна икономика като нашата.
----------
Като цяло докато това правителство е на власт се приклчва с раздаването на пари за социални нужди
Парите за социални нужди се раздават от комунисти/социалисти, а тези май не са точно такива
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е отговарям ти де. Ти май не умееш да четеш . По закон НЕГАРАНТИРАНИТЕ СЕ ВРЪЩАТ АКО ОСТАНЕ НЕЩО след всички други и преди акционерите.А ти очевидно имаш проблем с четенето или разбирането на написаното...
Този заем дето е още от Милен Велчев колко пъти ще го връщаме???Нямам данни за да ти дам някакви проценти.
Като цяло се говори за заем от 4 милиарда лева - с една част ще се допълни фонда за гарантиране на вземанията на граждани от банки за да може той да се разплати с вложителите на КТБ, друга част ще се ползва за да се върне т.нар. заем на Милен Велчев - като цяло това е добра операция, защото заема е в евро, а еврото в момента е евтино и ще се реализира някакъв ефект и с остатъка от заема ще се финансира недостига в бюджета за следващата година за да може да се регулира дефицита иначе държавата ще изпадне в свръх дефцит, което никак не е добре за бедна икономика като нашата.
----------
Като цяло докато това правителство е на власт се приклчва с раздаването на пари за социални нужди
Парите за социални нужди се раздават от комунисти/социалисти, а тези май не са точно такива
Орешарски твърдеше, че бюджетния дефицит за 2014 г. е надут точно заради падежа на този кредит /падежа е януари 2015 г./ и изтегли заем при лихва от 3.05% кога изчезнаха тези пари???
Като дойде служебното бяха там а сега какво става???
3 пъти се взима този заем.. 1-ят на Ореха, вторият със актиализацията за 4,5 млрд. тази година , и за трети път ще вземем заем за да върнем Велчевия заем в началото на следващата година със заема за 8 милиарда лева..Този заем дето е още от Милен Велчев колко пъти ще го връщаме???
Орешарски твърдеше, че бюджетния дефицит за 2014 г. е надут точно заради падежа на този кредит /падежа е януари 2015 г./ и изтегли заем при лихва от 3.05% кога изчезнаха тези пари???
Като дойде служебното бяха там а сега какво става???
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (28-11-2014)
Е значи няма нужда да ги връщаме!
Що ще теглим заеми?
Имали основателна причина да ги връщаме? Аз не виждам такава!!! Ти виждаш ли причина да връщаш чужди кредити / ако искаш мога да ти препиша моя/.
Кви кредити ? Кви пет лева? Ти четеш ли кво съм ти писал.Негарантираните вложители също се ЯВЯВАТ КРЕДИТОРИ НА БАНКАТА. Те също имат право да си искат парите, просто ще получат ако нещо остане. Това е положението. Кви въобще ги плещиш? Очевидно си от категорията ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ . Кво си правил в училище, че и вишу се хвалиш , че имаш![]()
Последна редакция от wannabe : 28-11-2014 на 19:45
И на мен ми направи впечатление че взимаме повече от един път пари за
покриване на едно и също задължение ........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Нали банката няма пари и за това щели да теглят кредитиКви кредити ? Кви пет лева? Ти четеш ли кво съм ти писал.Негарантираните вложители също се ЯВЯВАТ КРЕДИТОРИ НА БАНКАТА. Те също имат право да си искат парите, просто ще получат ако нещо остане. Това е положението. Кви въобще ги плещиш? Очевидно си от категорията ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ . Кво си правил в училище, че и вишу се хвалиш , че имашЗа да платят депозитите. Ти ми каза, че за това са 2 милиарда...
п.п. Може и аз да съм се объркалзначи няма да се теглят нови заеми през следващата година
![]()
Че ще се тегли - ще се тегли. И пак от частни банки. Т.Е. няма не искам, няма не мога да ги върна, няма опрощаване, както ние опростихме на половината свят