Защото връзките трябва да се рециклират(така казва Крис Рок). А не да се тъпче на едно място. Трябва да има разнообразие...То вие женените трябва най-добре да ги разбирате тези неща, ама пълно с разводи след периода на "голямата любов".
Oleg, това беше просто виц.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
apophis,
Хич да не ти пука
Много баби хилаво дете![]()
Ей ти тука една програмка да четеш български имена и да си избираш ако искаш
http://atilabs.hit.bg/download/zinfo.zip
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
-защо не се ожениш?
-аз със жените съм като с автомобилите.
-?????
-плащам си вноските и на всеки 3 години я подменям с по-нов модел.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (23-06-2012)
Като дойде време да направиш връзка от мин 3-4-5 годинки, ще можеш да се изказваш по въпроса. Засега си трай, не се прави на знаещ. - на всяка манджа меродия![]()
ef4e (24-06-2012)
Happy68 (23-06-2012)
Хепи не се правя на знаещ
Това наблюдавам в околните. Аз не съм имал нещастието да си сложа прангите за толкова дълъг период от време.
И както даде вица greedy със смяната на 3 години....даже е прекалено много време.
Имам един познат той три жени има и 4 деца или 2 жени и три деца забравих точно. И е изключително добродушен като човек. Никога не отказва на жена в нуждаА поне да беше добре изглеждащ,а той с едно шкембе но жените много го обичат... но и той така, не се задържа при една дълго. Но си ги обича всичките и на всичките дава пари
----------
А бе то нужда не знам дали има, но като практиците са с голямо его, що се засягат тогава ? Явно нещо не ги човърка зверски![]()
И по какво се различава компетентноста от липсата на такава ?
Трябва ли лекаря който те лекува от нещо да го е преболедувал за да може да те излекува ? И той повече или по-малко от теб знае нещата ?
А ако го е преболедувал, но не ти каже, това променя ли нещо спрямо, ако ти каже, че е имал същото ?
Примери мога много да дам, Но мисля ми схвана мисълта![]()