не беше коректно към форума да питаш тогава. Знаеш ли приказката за лъжливото овчарче?Отговорих пак ще го направя,не мисля че е унизително да чуеш или прочетеш друго мнение,дори и за такава деликатна тема раздела се казва свободна дискусия.Детето отдавна си има име което му приляга и сме му избрали,исках да разбера от ваша гледна точка но както и да е радвам се че взе отношение по въпроса и имах удоволствието да прочета твоето конструктивно мнение по въпроса...Благодаря за пожеланията ощте преди да е дошъл ни радва ...успехи и на теб
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (22-06-2012)
apophis, Пожелавам безпроблемно раждане на майката и всичко да е ок.
П.С.Дали е подходящо или не да пишеш във форума, не бих съдила, така си преценил така си постъпил.А
Пък и тези вълнения са радостни и приятни, независимо дали говорим за "консерви","модерни","интерн ционални" и т.н семейства.[COLOR="Silver"]
----------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
apophis,
за мен консервативния, някой неща са по-лични и затова не можах да разбера идеята ти. Честно, очаквах и снимка от видеозона да ни пуснеш.
Неразбирането си ще се опитам да компенсирам с малко практичност. Ако евентуално не сте сте се уточнили (разбира се без думи) с някой основни положения, тогава обърни сериозно внимание на долния чертеж.
![]()
на мен ми трябваше външно мнение тоест мисля че в заглавието пише идей и насоки като имена с тази тема това целях...имена ..то че фамилията ще е българска ще е българска
----------
Новак- права си не прецених добре от оифорията че не е за български форум.....Като гледах как приятелката ми пише по немския форум обменят опит и съвети.....мислех че в българския може да е същтото......
сори не съм искал да ви занимавам с моите дреболий
----------
извинявайте ...сори ...нема се повтори .....ще придържаме етикета тогаваapophis,
за мен консервативния, някой неща са по-лични и затова не можах да разбера идеята ти. Честно, очаквах и снимка от видеозона да ни пуснеш.
Неразбирането си ще се опитам да компенсирам с малко практичност. Ако евентуално не сте сте се уточнили (разбира се без думи) с някой основни положения, тогава обърни сериозно внимание на долния чертеж.
Прикачен файл 454
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
apophis, чакай сега, първо казваш, че още се двоумите, после казваш, че вече е избрано, сега пак си на дискусия. Няма нищо лошо (за мен) да обсъждаме това, но ако вече сте го избрали името, защо ще го обсъждате.
apophis,
Прикачен файл 454
anonimen komardjia, от този чертеш мога да заключа, че на мъжа му е писнало жената да е до него и затова отива към ръба на леглото. На жената понеже и е хубаво до мъжа тя се стреми да е по-близо до него, което е супер. Ако мъжа споделя същото и двамата ще са в средата
----------
Е ти като си избереш какво ще ядеш, да не би да не можеш да видиш останалото меню ?
.... и какво викаш.... оня от гушкане се е търколил до ръба, за да земе малко въздух.anonimen komardjia, от този чертеш мога да заключа, че на мъжа му е писнало жената да е до него и затова отива към ръба на леглото. На жената понеже и е хубаво до мъжа тя се стреми да е по-близо до него, което е супер. Ако мъжа споделя същото и двамата ще са в средата[COLOR="Silver"]
----------
не знам- не знам... не смея да разбирам
.... така е дадено в схема.
Гледайте да не стане като с ония дето кръстили детето Светльо и като ги питали на кого е кръстено-на дядо си Ламби........![]()
compos sui
Двама приятели разговарят:
- Преди 20 год. като се женихме, толкова обичах жена си, че се страхувах да не я удуша от гушкане...
- Ами сега???
- Сега.... Ами на път съм да го направя...
Ratetouilli (22-06-2012)