еее.. аз ако ги знаех тез езици щях да работя за Голдман Сакс.. търся някой дет да дава 1 000 лефа ама да не иска езици.. и опит да не иска.. и да съм с плаващо работно време.. и да не е много тежка работата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ако беше от женски пол с големи цици, дълги крака и т.н.
Щях да те взема за една секретарка, за да ми правиш плодова салатка и да ми носиш коктейли![]()
![]()
дам.. ама не съм и млада, руса мома (почти естествено руса) леко ъпгрейдвана със силикон..
мъжко келеме съм си..
обаче ставам за началник.. ако някъде търсят директори без опит казвайте..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
звездоброец (25-11-2014)
Ела при мен. Точно такъв ми требе. Щи дам 3к кат за начало![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
думата ми беше, че ако минималната стане 1000 лефа дори мързели като мене ще се навият да работят.. за това трябва да се вдигне минималната за да падне безработицата..
pablo (25-11-2014)
Айде една оферта и от мене - 50 кинта надник на ден чисто - данъците и осигуровките си ги плаща шефа отделно + безплатен обяд, никакви изисквания за квалификация, езици и др. подобни.
Работи се в селското стопанство.
Единствено условие - шефа е една девойка 45 кила цялата, тя работи заедно с персонала на полето - ябълки, пипер, зеле ей такива неща - който изработва повече от нея на ден остава, който не може - напуска - от 10 г. работи така момата - 5-6 човека се задържаха, а на нея и трябват 20 работника - другите - идват поработят 2-3 дена и или тя ги гони щото не работят след обяда или те си тръгват щото не могат да я стигнат, авсичките едни едрички, големи, яки изглеждат, а колкото нея не могат да смогнат
Който иска да се обади за контакт
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно така го виждам и аз
Ако ми дадат 1000 лв ще работя /няма да е сезонно - в търсене на забавления по Сл. Бряг/ сега ми викат ела да работиш но ако ги попиташ за заплата даже им звучи обидно.
Искат да работиш за едно евро на час и да се сцепваш от работаразбира се, че ще се скатаваш
![]()
Ами змучи им обидно, щото знаят че ще се скатаваш и няма да свършиш работа и за 5лв
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Мързеливия и мърляча си е такъв навсякъде и винаги, ... и 100К да му дават - все тая .... Ако човек е читав, знае си цената, държи си на името и си цени времето никога няма и през ум да му мине подобна дивотия, ... той ми плаща малко - аз пък за да му го върна ще се скатавам, колкото мога, .... упражнение за малоумници ...Точно така го виждам и аз
Ако ми дадат 1000 лв ще работя /няма да е сезонно - в търсене на забавления по Сл. Бряг/ сега ми викат ела да работиш но ако ги попиташ за заплата даже им звучи обидно.
Искат да работиш за едно евро на час и да се сцепваш от работаразбира се, че ще се скатаваш:peace:
Като си се хващал на хорото би трябвало да си запознат с условията на играта и си длъжен да си изпълняваш ангажиментите от твоя страна, ... ако са променили правилата и новите не те устройват - просто си тръгваш, ... ама това е само при условие, че си читав ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров