Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То се искат и умения да можеш да подбереш персонал ,
като "не стават за.... " още много преди да се е стигнало до крайния срок за завършване на обекта
е трябвало персонала да бъде уволнен и подменен .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Emil Enchev (25-11-2014)
Ами тоя шеф какво е правил толкова време, че не е видял че не работят за "Няколко хилядарки".От днес всички са уволнени,докараха шефа си до прединфарктно състояние и безпаричие!
Хубава тема, но като се говори, кой какво заработва срещя 1000 лв на месец заплата примерно, какви са приходите на фирмата. Ако работят 10 човека във фирма и фирмата има 100 000 оборот на месец, мисля че заплата от 1000 лв брутно е нормално.
Най простия пример - по някаква случайност вчера го гледах - Средния разход за човек официялно на "Литекс моторст" е около 1500-1700 брутно. Май персонала бе, около 300-400 човека. Това, ще рече, че реално по-голямата част работят за около 600-800 нето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо подобно не съм казвал, казвам само, че ако ръководителят има мозък в главата ще знае как да си подбере и управлява персонала. Ако не е - следва това, което си описал.
Първото изречение не виждам смисъл да го коментирам.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
L1914 (25-11-2014)
Но този наетия персонал явно не е имал такива специфични умения ,
все трябва да се е видяло че не работят .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Кой не се е занимавал с подбор на персонал си мисли, че в бг има квалифицирани казри, като цяло нивото е доста ниско, а добрите или работят за себе си или си избират за кого да работят- тук не визирам позиции за които не се изискват особени умения и квалификации
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Звездолин (25-11-2014), Emil Enchev (25-11-2014), L1914 (25-11-2014), toranagasan (26-11-2014)
аз понеже си се знам къв съм си мързел и не споря за заплата.. аз изобщо и не бачкам де..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ти залагаш на
„Те ме лъжат че ми плащат , аз ги лъжа че работя “![]()