Можете ли да препоръчате някое ново мобилно устройсто,да не е епъл...което да е ново,бързо и да няма 5 инча екран...гледам най новите модели на HTC И LG,ама много са големи с тези дисплеи...
Можете ли да препоръчате някое ново мобилно устройсто,да не е епъл...което да е ново,бързо и да няма 5 инча екран...гледам най новите модели на HTC И LG,ама много са големи с тези дисплеи...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
samsung galaxy S , S2 , S3.
може и нещо по-евтино , например galaxy ACE е напълно приемлив и е спо малък екран.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
S3 e прекалено голям,онзи ден разглеждах и S2 и той е доста голям диспей иначе много стабилна машинка ,няма нещо с размерите на айфона само дето да е бързо,всички най нови модели които си струва и са с двуядрени процесори са с някакви огромни екрани...
Вземи си тогава Iphone( макар че на половината пари ще си вземеш нещо подобнo). Аз съм доволен от него, откакто разбрах, защо ми пада толкова бързо батерията и как да го настроя, че да издържа повече.
Айфона не ми харесва оперцаионна система,а и обичам да ми чете word,excel i PP ми трябва да ги поддържа,а с айфон не става...
koceto поддържа и чете всичко
и аз така говорех до като не взех
даже им се смеех на хората с такива телефони
че са луди да дават толкова пари
коцето, препоръчам ти това:
http://www.plesio.bg/smartfoni-c-699...-p-286796.html
аз съм с такъв и да ти кажа е доста добър, а цената няма да я коментирам доста е добра за смартфон. Единственият недостатък според мен, е че според мен няма да получи следващата версия на андроид, защото модела е малко стар. Бих ти препоръчал телефоните които ти препоръча вече greedy доста са добри, а за големината на дисплея, според мен колкото по-голям дисплей толкова по-голям!!!![]()
п.с. не правя реклама!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
draganov.t, погледнах го. Характеристиките му са напълно достатъчни за мобилна търговия.
дам именнои аз за това си го взех, иначе съм се огледал в галакси ноут
на мен 1-вият смартфон ми беше с 3,5'' инчов дислей, сега този е 4'' инча и ми се струва малък![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
да изглежда добре,само дето вече има телефони с доста по бързи процесори,моя е на 4 години и е 500 Мхьз...Иначе за айфона неразбрах,може ли да поддържа word,PP i excel?? такижа от windows,това ми е много по важно на мене...иначе мобилната търговия става на почти всеки по нов смарфоне...