възможно е незнам , не съм се решил на тази стъпка все още или поне не съм видял нещо заради което си заслужава да го отключвам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой ползвал ли е Делтата през мобилната МТ4 и какви отзиви има.Защото се регнах за състезанието следващия месец и се налага да търгувам основно през телефона.
compos sui
Аз имам питане-кажете ми добра марка таблет,подходяща за трейдинг
Моля![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
всички таблети ще ти свършат еднаква работа...дали щ е е епъл самсунг,асер тошиба,няма голямо значение всички са с еднавки параметри и почти еднакви андроиди..изобра е между епъл и андроид...за мене епъла си е гъзарийка ама и съответно по скъпа...
напълно подкрепям коцето и аз мисля, че всички таблети биха ти свършили работа...
~@~, само искам да вметна, че като ходиш да си избираш раблет тъй като предполагам, че вече си избрал приложение на което ще търгуваш, помоли консултанта да го свалите и тн, да го пробвате с предтекста, че таблета ти трябва само заради това приложение(за мен няма как да ти откажат). Като пример искам да ти кажа, че си бях харесал айпад2 обаче, тъй като е доста пари и не ми се даваха толко пари за нещо което може да не ми върши работа пълноценно. Отидох в магазин istyle обясних, горе описаното, консултаните бяха супер любезни, свалихме приложението на бенчмарк и що да видя...приложението разработено за айфон и айпод следователно седеше в малък формат на целия 9,7'' инчов дисплей на айпада, а неможеше да се увеличи....консултантите ми обясниха, че обикновено така се получава след като приложението е предназначено за айфон или айпод. И така разочарован малко, защото доста се бях надъхал да си взема айпада си тръгнах и се насочих към смартфон...![]()
![]()
аз лично пак ако избера да си взимам таблет, пак бих искал да го тествам с приложението заради което си го взимам...все пак парите не са малко(за повечето хубави таблети)..
успех с покупката !
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Благодаря Ви за съветите! Ползвам web базирана платформа и мисля,че няма кой знае какво значение.Въпросът е процесор, батерия и т.н.Ето пак започвам да задавам сложни въпроси
значи щом е уеб базирана, би трябвало да нямаш гореспоменатият проблем, но за всеки случай, аз лично бих тествал преди да взема http://tablet.bg/
мисля, че няма да имаш нищо напротив, да погледнеш предложенията в тази страница, в дясно на страницата има и филтър с който заедно ще намерите най-доброто за теб, ако го има в тази страница де![]()
обаче преди да си вземеш таблет, трябва да решиш как ще го ползваш.....демек wi-fi ще ти бъде ли достатъчно или ще ти се наложи да го ползваш и с 3г, ако е второто, и съответно нямаш пакет за мобилен интернет, може да вземеш и таблета от оператора към когото си се насочил за мобилен интернет, би следвало да ти предложат по-добри цени за устройствата...ако пък ще го ползваш в офис или някъде другаде където ще имаш поне на 90%-та достъп до wi-fi и мислиш, че това би ти било достатъчно, зимай само с wi-fi...аз лично съм на мнение, че таблет без 3г е като жената с малки ц*ци....правите си се*кс ама като че ли, липсва нещо![]()
п.с. надявам се да не съм засегнал някоя съфорумничка с примера![]()
ако е така се самолинчувам --->>>
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Като ще е гарга да е рошава.Та опцията 3G i wi-fi е задължителна, имам си пакет за данни от оператор и искам ползването да е пълно-както когато има вай-вай наблизо,така и като тръгна да пътувам. Имам нетбук,и въпреки че е лек,последния път ми се наложи да се лиша от част от дрехите и да реша кое да оставя в ръчния багаж -нетбука или да махна малко дрехи.... Боже какви неволи
Още повече че гаджето като ме види с нетбук или лаптоп в ръце и подивява и ми е забранил да се появявам с нетбук
~@~, а с таблет ?!![]()
само да не започне да ревнува и от таблета...щото май ще е прекалено![]()
ако започне пък да негодува, ще се наложи да и го даваш по-често.....таблета![]()
![]()
![]()