Едно странично въпросче, случайно ако знаете някъде да режат сим карти.
Едно странично въпросче, случайно ако знаете някъде да режат сим карти.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Да попитам. Някой има ли реал на МТ5?? Взема да я изтегля, и да е разгледам пак.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Телефона на дъщеря ми е с малка сим карта, взех нова карта от bob, но се оказа, че те не предлагали малки сим карти, другите оператори ти дават нова ако искаш да я смениш-казаха ми че можело да се изреже,ако не намеря къде, май аз ще се пробвам.
Novak, отиваш в офис на оператора си и казваш, че имаш нужда от микро сим карта и ти дават, само трябва да я активираш. Безплатна е. Не се занимавай с "рязане".
Да! Това е единственото решение. А аз тези дни ще трябва да си търся нова джиджавка. Средния син заминава за Англия. И ми взима лаптопа. В къщи има още два стационарни. Единия не е включван от доста време. Щото нямо джаджа за рутер. Другия си работи. Но тук имах много ценни файлове, дето сега трябва да кача в пощата. И да ги преинсталирам на другите компове.
Това го знам-правих го като купих телефона, но bob, не предлага микро сим карти.Та или трябва да хвърля картата, или да пробвам нещо да я направя.
на твое място какво бих направил. Отивам в най-близкият офис на оператора. Там ако не ми дадът микро сим карта(доколкото разбрах това ти трябва на тебе)ще извикам управителя и след като му обясня любезно, че от такива като мене се изхранва и ако не удовлетвори моето желание (което в никакъв случай не е налудничево!) ще искам да говоря с някой по-нагоре. На него също много любезно ще му обясня, че съм потребител и от такива като мен си изкарват хляба, а още повече след като има телефони на пазара с микро сим карти, значи мен не ме интересува дали ще ги гризат или ще ги режат или още по-хубаво ще започнат да ги произвеждат....то трябва да направят така, че аз да получа микро сим карта. В БГ всички сме свикнали нещо като не е както трябва сами да търсиме решение някъде другаде.....аз ако съм на оператора, ще гледам да удовлетворя желанието(естествено в рамките на разумното) на всеки клиент за да са доволни и да мога да привличам и още. И ако не удовлетворят желанието ми, ги сменям. Едвали ще могат да си позволят да изгубят клиенти....направо се ядосах
а инче незнам къде се режатза първи път чувам за такова нещо....щом те ти казват, че се режат ми те да се заемат да ти я изрежат
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Не става Драганов, просто bob не предлага микро карти-не че няма да влезе в употреба-тая карта, но с една цел я взимаш то друга става.
А толкова нерви в кореспонденция с мтел съм похабила, че сега въобще не ми се разправя.
за съжаление мобилните оператори ни изнасилват доста доволно всички....и въпреки всичко не е никак коректно тези от боб така да ти отговарят![]()