Ба ли го на къде ще ходи,или нагоре или надолу напред едва ли.![]()
Ба ли го на къде ще ходи,или нагоре или надолу напред едва ли.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре дошъл! Не си изпуснал много, ако не си търгувал днес - голяма тъпотия - нагоре, надолу и в крайна сметка настрани.... ама напред не иска!
----------
Корелира най-вече с инфлацията и очакванията за такава и търсенето за покупки. eur/usd го чакам първо до 1.2626, после към 1.23. Паунда в момента е за нагоре, но ще има и едно ходене до 1,555- накъде по-напред ще видим... На йените им остава още съвсем малко нагоре. Но мен така или иначе индексите ме интересуват най-много, а точно те така са бетонирани - настрани ще са една седмица като гледам .Аз прибрах минимално от движението надолу, но не очаквах толкова бързо да го върнат пак. И сега пак е надолу. Направо не е за пипане...
Моята логика е, че еврото ще падне поне до 1.24...., ози и киви вече се потопиха, ще последва и кабела. Ако всички валути, с които златото корелира са надолу, на какво отгоре да се вдигне.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 19-11-2014 на 22:42
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz