Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Русия по принцип е нетен износител но през последните 2 г. инфото е противоречивоКва валута бе - днес нали се разбрахме че сами си го произвеждат, какво ги бърка тях борсовата цена за покупки.Виж за продажби, ако са произвели повечко и сега им смъкнат още цената - лошооо...
----------
Един шиш от 20$ на златото, ако е на живот и смърт... На мен големия проблем сега са ми индексите, че имам едни продажби на дакса и SPX с бая обем, a нещо се чудят...Евтиното злато не е в интерес на Русия но големия и проблем е петрола.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако руснаците купуват злато, то арабите ще го смъкнат както направиха с петрола!
Дори по-зле. Все пак петрола е необходим за индустрията и живота на хората и не може да поевтинява безкрайно. А златото е като биткойните, ценно е защото хората си мислят че е ценно. Реално е непотребно и може да бъде сринато и до цената на пясъка.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
А китайците защо ги вадите от картинката, ама индийците, ами шнб-то.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
индийското мангал сега прави свадби и пазари злато здраво..................
Аз пусках тук една статия за руското производство на злато днес - 2012 година толкова са си увеличили добива на злато че са 4-ти в света, а 2013 се очакваше още повече да добиват. Не знам понастоящем как са, но едва ли са държава, която купува злато - това не им пречи да искат увеличение на борсовите цени, за да си го продават, но пък нали сега ембарго им било наложено за продажбите, ако е вярно.. а и те нали си правят каквото искат, може и по извънборсови цени да си го продават - няма много да ме учудят.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Май индийците все още имат доста голямо мито на вноса на метала , затуй май не влияят силно на пазара...![]()
На дълго злато съм от 1186.50, стопа го сложих на нула, да става квото си ще.
Щото китайците също сами си го добиват, но на черно в Гана, те затова и не дават официален отчет откъде и колко точно са им златните резерви доколкото знам или разиграват разни сценки уж го купуват отнякъде, може известна част и наистина да купуват де; на индийците им забраниха вноса до определен лимит и остава ШНБ-то като главен играч за момента, но там засега всичко се разиграва по слухове.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz