Много често преди да се изстреля първо пада да обере стоповете и после когато цацата е извън играта си хваща посоката...
Още тази вечер трябва да стигне 1213 или в тази зона. /2-3 долара няма да го правим на проблем я?/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (19-11-2014)
ем тоз последния импулс прилича на завършващ, ама кът се погледне цялата ситуация има не съвсем малък шанс там дет почва рязко нанадолето след обеда да е среда на рейдж - дъното да е долния край, а сега тепърва да гоним горнияку е такваз ситуация кът нищо да стигне 1213/1216/1218
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз мисля , че целта на това движение е в зоната около 1212 -1214 зоната
но ...
може да селнат и сега ...дори може и да няма тест горе
Щом досега не са ми се появили с тия ядове по графиките, значи никога няма да ми се появят.мен ми е такъв и гена.
Ма яд ме е като виждам наивност бе, какво да правя!
Пък и колега един вид - сега докато беше за надолу викаше за нагоре, сега като дойде времето за нагоре, почна да вика за надолу.
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Обрало тез стопове дето ги имат, другите живите са на всичко или нищо предполагам
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Може пък да са привършили валутата си рашките ...затуй да пада златю ...![]()
На големите фреймове изглежда точно така. Ма за горната граница ще видим... Аз няма да пипам засега тука, нали взех от изнанадолното, тия къси още от вчера ги пазех..ем тоз последния импулс прилича на завършващ, ама кът се погледне цялата ситуация има не съвсем малък шанс там дет почва рязко нанадолето след обеда да е среда на рейдж - дъното да е долния край, а сега тепърва да гоним горнияку е такваз ситуация кът нищо да стигне 1213/1216/1218
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
златю направи бърза разходка надолу и пак се върна,явно се готви за атака на 1240
Ква валута бе - днес нали се разбрахме че сами си го произвеждат, какво ги бърка тях борсовата цена за покупки.Виж за продажби, ако са произвели повечко и сега им смъкнат още цената - лошооо...
----------
Един шиш от 20$ на златото, ако е на живот и смърт... На мен големия проблем сега са ми индексите, че имам едни продажби на дакса и SPX с бая обем, a нещо се чудят... Побутнете ги малко надолу.![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....