Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пенчев (10-11-2014)
Ми к'во да правякато ми звъни и вика давай, давай ........три Тир-а продаде завалията днес. Утрепа се ат работа. Ама е щастлив....докато мина след малко да му прибера оборота
![]()
Е то каква работа е. Черните тварят/разтварват, аз само казвам къде на кой по колко и ги следя да не правят шмекерии.
Fafa (10-11-2014)
Малко рано си тръгна и ме натъжи...................................................... .................................................. ..............
...........Майтап,бре,Фицок,........ .не тъгувай,братко,не ревнувай,че станах ази......развратник...![]()
Фибо....мибо....грънци
RyMu (10-11-2014)