Колега, тази песен е изпята преди повече от 25 години, когато може и да е било вярно това, което се пее в нея, ама днес не е...
Лични наблюдения...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
РЕДЕ, ти си българин, пишеш в български форум, правиш процедиране на български, а защо по графиката пише на английски бе ?![]()
RyMu (10-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДЕ, мисла до Идейната е РЕДно да се иде)
Много по-прегледно ще е
А и Олюто гле как помага))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То това е било супер страшно приключение за котето, как няма да ти е благодарно като си е мислело, че никога повече няма да види родния си дом..А бе това е много интересно нещо
Преди няколко дни водя Маца на преглед. Аз естествено си я милвам през цялото време, но все пак на преглед е, доктора я гледа, на непознато място е.
А като се прибрахме отново в нас, супер щастлива и постоянно се търка в мен в знак на благодарност
Все едно аз съм този който я е избавил от прегледа, а всъщност аз я закарах именно там(добре познавам котешката психика) И винаги съм се чудела как изобщо стоят сравнително мирно като ги водят на доктор животните, не само котките. Явно не са толкова глупави за колкото ги мислим и много добре разбират какво им се случва.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
фицката (10-11-2014)