забелязала съм ,че нямам никакъв проблем , дори напротив , допринасям за брутния вътрешен продукт от еъртрафик и туризъмНе го споменавай когато си в чужбина, чувал съм, че не е добра идея. Казвай, че си от европа само![]()
забелязала съм ,че нямам никакъв проблем , дори напротив , допринасям за брутния вътрешен продукт от еъртрафик и туризъмНе го споменавай когато си в чужбина, чувал съм, че не е добра идея. Казвай, че си от европа само![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (04-11-2014)
Ауууу, какъв психопрофилRyMu, по мое скромно мнение го подфанахте човека малко незаслужено, понеже не знаете истината, а и той си замълча най-"непукащо му", вместо да каже истината: че в подписа си е описал самия себе си - така го възприех пък аз още първия път като го прочетох, понеже и трите изброени неща са изключително характерни за неговата зодия РАК, един супер синтез на зодията (и себе) си е направил, нищо че иначе се прави на прасИ - то и това е характерно за тази зодия - да се правят на нещо друго от съображения за сигурност = третият елемент в подписа му "страх от бъдещето". И четвъртият елемент е безспорен - настоящ българин, понеже са големи патриоти по душа и родната им националност си остава завинаги.![]()
Не е хубаво да анализирваш така, да знаеш![]()
не, няма да те нарека както си решил да бъдеш наречен,
понеже ти не си егоист - доказал си го ,,, присмиването ти има съвсем друг привкус - ти най добре си знаеш какъв![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От там от където идва и деленето на сини и червенизабравяйки че на първо място си личност, Човек и после е всичко останало
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Прасьоооо....Прасчооооо..... Фицка ......
КОЛЕДАТА НАБЛИЖАВА, усещаш ли ?![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Oleg (04-11-2014)
Фицка , нима е вярно че си 100 кг .наборе ? ..в устата на 100 килограмов мъж,
така ли е ?![]()
Сега пък и с недомлъвки
Комарджи, пий си млякото и си лягай, 23 часа е станало вече
REDEEEE, нещо спотайваш се ми се струва, това едно време да си се развилнял още отначало, а сега само стоиш и гледаш. Защо така бе РЕДЕ ?
Всеки може и има право да го тълкува както желае КомърджиНаистина, че аз най-добре си го знам, но ме учудва, че ти и Руми не успяхте или не поискахте да разберете, КАКЪВ
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Олег , нещо съвсем си се объркал -Паисий е един виден комунист според твоите мощни съжденияПървоначално написано от Oleg
Е а де, но от комунистическо явно, на много им е останало като съзнателен подпис, че са ТЕ(НИЕ), а не АЗ
Не знам откъде идва това желание за причисляване
От там от където идва и деленето на сини и червени забравяйки че на първо място си личност, Човек и после е всичко останало![]()