Е а де, но от комунистическо явно, на много им е останало като съзнателен подпис, че са ТЕ(НИЕ), а не АЗ
Не знам откъде идва това желание за причисляване![]()
фицката (04-11-2014)
А-ааааааа недей така с лошо наборе, аз за теб винаги ще бъда номер 1................
нямам нищо против подписа ти, решил си да си изразиш позицията - направил си го,,
само малко странно ми е стои "ПРИСМИВАМ" в устата на 100 килограмов мъж, който е отгледал син на 15-16 години
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (04-11-2014)
Е прието е да се обобщава, когато се говори за масатаИ ако смяташ, че ти не си от тези, които са в подписа ми, предлагам да приключим дискусията по темата "Подписът на Фицката"
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Пиулето позчезна, пък един друг, дето пак е некво ЖИУОТНО, ми вади постове стари и почвам да се чудя дали да не му покажа и на него ЛОПАТАТА![]()
ЖИУОТНО-УРОД чадо,
сега в момента се РАЗКИКЕРЧВАТ
две ЖИУОТНИ блеещи и утре ще
се въртят на ЧЕВЕРМЕ !!!
Седя си и си мисля,,,, дето два
там и три шиша ,,,та като те изтреса
с батата два-три пъти по ЧУТУРАТА
и докато се усвестиш съм ти резнал
ЗАДНИЯ БУТ БИЧИЯ
РЕДАААААААААААААААААААААА ААААА
![]()
RyMu, по мое скромно мнение го подфанахте малко незаслужено, понеже не знаете истината, а и той си замълча най-"непукащо му", вместо да каже истината: че в подписа си е описал самия себе си - така го възприех пък аз още първия път като го прочетох, понеже и трите изброени неща са изключително характерни за неговата зодия РАК, един супер синтез на зодията (и себе) си е направил, нищо че иначе се прави на прасИ - то и това е характерно за тази зодия - да се правят на нещо друго от съображения за сигурност = третият елемент в подписа му "страх от бъдещето". И четвъртият елемент е безспорен - настоящ българин, понеже са големи патриоти по душа и родната им националност си остава завинаги.![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 04-11-2014 на 23:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
RyMu (04-11-2014)
аз не се засягам на бройка , а на общност , казвайки ,че съм българка не се изброявам .Че аз да съм ги изброил поименно в подписа ? ........ или да съм дал бройка колко са ? Не бива Човек да се слага в рамката "всички" Ти си си ТИ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не си разбралА-ааааааа недей така с лошо наборе, аз за теб винаги ще бъда номер 1................
нямам нищо против подписа ти, решил си да си изразиш позицията - направил си го,,
само малко странно ми е стои "ПРИСМИВАМ" в устата на 100 килограмов мъж, който е отгледал син на 15-16 годинине е с лошото
номер 2 си в дискусията, защото номер 1 е Руми
Е присмивам се наборе , на много неща се присмивам в този живот, защото така избягваш страданиетоСега и егоист да ме нареччеш, НЕ МИ ПУКА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Олег бивш ХУДОЖНИК на РЕДА, МИСКИНИНОРЕДАААААААААААААААААААААА ААААА,
поне споменаваи за кое и какво ЖИУОТНО става
дума, че да не си помислят, че го обиждам на ГЕНЕТИКА!!!
Пък и не е добре така да се вадят изолирани от
контекста цитати, че се губи,,,,,,,,,,![]()
Oleg (04-11-2014)
Близо си ...... много близо
-------------------------------------------------------
----------
Няма и нужда да се засягашза разлика от селянчето с поста над твоя
![]()
Oleg (04-11-2014)