Гледам, обаче нещата взеха да утичат.
1,222222222222222222222222222222222222222222222222 222
За дългото все още е рано да се каже дали е на мода или не е!!!
До края на седмицата може и да се разбере кое как ще е,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
noreason (04-11-2014)
Странно е това с присмиването на мъж на 40години , като реакция.
..... близък съм с успели хора навън, които са си осигурили живот като на картичка, но такъв жив интерес като твоя към закостенелите българи не съм виждал.
Ти всъщност там удовлетворен ли си, че си тръгнал заделяш време от преуспелия си живот там за токива мисли за насам ? ....Това е по-странното, Фицка., не толкова че 40 годишен мъж тръгнал се "присмива"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Грешно и правилно са разтегливи понятияИ защо въобще му обръщаш толкова внимание на подписа
Давай го по лежерно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
toranagasan (04-11-2014)
Айде номер 2Странно е това с присмиването на мъж на 40години ,....
..... близък съм с успели хора навън, които са си осигурили живот като на картичка, но такъв жив интерес като твоя към закостенелите българи не съм виждал.
Ти всъщност там удовлетворен ли си, че си тръгнал заделяш време от преуспелия си живот там за токива мисли за насам ? ....Това е по-странното, Фицка., не толкова че 40 годишен мъж тръгнал се "присмива"
Не съм удовлетворен, щото Фафлето не е до мен![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (04-11-2014), toranagasan (04-11-2014)
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиация
Имаше и още,. че се забавлява късайки крилата на мухите, но инвестора не го показва
Комарджи, ти си 40годишен, вярваш ли буквално на това което виждаш ?
фицката (04-11-2014)
щото го смятам за обида и подигравка към всички българи , които сме тука, които не сме малко , и не сме нито едно от трите , и считам за мой дълг да го кажаГрешно и правилно са разтегливи понятия И защо въобще му обръщаш толкова внимание на подписа Давай го по лежерно![]()
kmv (04-11-2014)
Че аз да съм ги изброил поименно в подписа ? ........ или да съм дал бройка колко са ?Не бива Човек да се слага в рамката "всички"
Ти си си ТИ
![]()
Нещо натегната ми се струваш
Почерпи се един шарк, ще ти отпусне нервите и ще ти вдъхне воля за живот
Няма непреодолимо положение, има само грешни субстанции![]()
RyMu (04-11-2014)
Гадовеаз наскоро ги бях посетил
-------------------------------------------------
Oleg (04-11-2014)
по- лошото си направил- обобщил си...., и аз когато казвам ,че съм българка не се изброявам също ..Че аз да съм ги изброил поименно в подписа ? ........ или да съм дал бройка колко са ? Не бива Човек да се слага в рамката "всички" Ти си си ТИ