Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
................................ жалко , оправданието ти може да е само много бело .....Не
------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ейййййй ама много си нахален ........ нъли ти казах че няма
----------
А защо пък въобще ми е нужно оправдание![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ми щото е тъпо ,смисъл подписът ти е тъп .. , накърнява ти някак имиджа ..А защо пък въобще ми е нужно оправдание![]()
бая старателно си го надиплил и гарнирал с емота .... , за да твърдиш ,че не ти пука , не ти е силата в актьорството![]()
anonimen komardjia (04-11-2014)
АЙДЕ БЕ РЕДЕЕЕЕЕЕ, обади и кажи, че ПРАСИТО има само един имидж и так далее го измисли
----------
РЕДЕЕЕЕ, а помниш ли онази си сентенция" ПРАСИ СРАМА НЯМА"![]()
фицката (04-11-2014)
И аз.Ти не знам защо, обаче аз защото никой не благоволи днес да ми отговори на големия въпрос и вследствие на това ми се провали и ходенето до магазина, понеже не можеше да отида с никаква прическа - истински кошмар беше това за мен!
И няма да влизам поне до следващия ми въпрос от такова особено важно естество. И ако вляза, то ще е само защото аз пак няма да мога да си го реша сама, знам си го ...
...
Те много модерни напоследък тия неща тук, и филмите и простотията - дай да не изоставаме от модата!
Ох, днес големият въпрос е косЪта с wow ефект ли да си я направя или изправена? ... че имам важно ходене до кварталния магазин. искам някой бързо да ми каже, докато не е изсъхнала, че после ще е безвъзвратно късно!Иначе ми се кара кросова триколка, обаче трябва да си сложа очила да не ми издуха вятъра изкуствените мигли и дон Ху(й)ан да не ще да ми плати после обяда в кварталната кръчма.... ....
Последна редакция от Eli2356 : 04-11-2014 на 22:24
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Яна (04-11-2014)
Tи пък кви въпроси си питалаИ аз. Ти не знам защо, обаче аз защото никой не благоволи днес да ми отговори на жизненоважния ми въпрос и вследствие на това ми се провали и ходенето до магазина - истински кошмар беше това за мен!И няма да влизам поне до следващия ми въпрос от такова важно естество. И ако вляза, то ще е само защото аз пак няма да мога да го реша сама, знам си го ...
...
Вместо да се чудиш права или крива да е, сложи си една шапка и няма да има нужда и да я миеш, ако се е спластила от мазнина преди това даже
Кво ще се занимаваш само![]()