Тук работата е доста дебела,при дакса има добри движения и си струва дори 1$ на пипс ,ако имаш голяма банка още по добр.
П.П. Колкото дава два пъти повече взима
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това нещо не ми се връзва - при бенча 1 пункт на 1 лот е 1евро. Маржин 90долара.
При Апофис (тук съм сгрешила) на 1 лот 1 пипс е 1 евро (при 10 лота за 17 пипа взима 170 евро) - за 17 пункта е. Маржина не знам какъв му е.
Явно лотовете са различниили?
Последна редакция от Happy68 : 21-06-2012 на 08:32
Дебела е да. На мен и с 1-2евро на поинт ми е добре. Но това са дребни пари.
Като се вдигне над 10евро на поинт тогава вече е добре. И въпреки това отново ще е на CFD а не чист фючър.
При фючъра при минимума един поинт е равен на 25евро. Минимума !
Ти пресметни къде се намираш когато търгуваш по-малки обеми от това.
----------
Същите като при бенча са. И при евровите сметки, маржина излиза по-нисък отколкото при доларовите, понеже е фиксиран и в момента заради курса на еврото е по-добре на еврова. А и като харчим еврота, не виждам смисъл от доларова сметка.
Различни са лотовете . Едно ДАКСИ си е 1 струва 6360 към момента . Ако си с лост 1:100 марджин 63 евро за 1 дакси . Като си знаеш лоста и видиш колко марджин ти задържа ще разбереш колко търгуваш . Ако имаш 1 дакси 1 пипс = 1 евро
----------
НИКОГА не оставяй позиция за другия ден със СТОП ,щото некоя сутрин ще ядеш яко дървото. Никои не изпълнява стоп вътре в ГАПА.Повярваи ми и аз не съм голям Фен на овернаита,но все пак си мисля че утре сутрента ще скочи на горе и за това малкия брой лотове.В най неблагоприятния случай загубата щте бъде към 200 евро но в случай че отиде нагоре щте бъде хубаво движението...да видим утре какво щте бъде нали е вероятност
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря за включванетоАко 1 дакси струва 6300, то 1 пункт от графиката би трябвало е 1 евро, а 1 пипс да е 0,01 евро
не съмобърквацията ми беше при сметките на Апофис, ама се поправих
Но пък в крайна сметка, още не съм стигнала да го търгувам сериозно, така че имам време да го изясня
На големите графики тези проблеми ги нямахсега направо се оплитам като първокласничка
![]()
при мен са няколко пъти повече
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Happy68 (21-06-2012)