apophis, Браво, колега! Напредваш добре, пълниш касичката за бебчето!![]()
apophis, Браво, колега! Напредваш добре, пълниш касичката за бебчето!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
apophis (20-06-2012)
Може да пробваш със СП 500коло 10-20 единици средно дневно със стоп от 5на съпротиви по тренда пробвай, но няма общо с адреналина при Дакса
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Позиция отварям според различни критерий, обема с които влизам е според дадената ситуация както картинката показва.Курса е на 6401,94, но тъй като 6400 е съпротива която не мисля че щте го вземе от раз и за това съм с 2 сделки с по 10 лота на къса а стопа е 6410(там е и другата съпротива 6410/12) и затворена е на +17 пункта поради това че колкото бързо се качва толкова и бързо слизахм...на мен дакса ми е доста интересен, за жалост нямам финансовата възможност да го търгуваммного ми е интересно как отваряш позиция, с какъв обем, кога я затваряш, използваш ли стопове, местиш ли ги
интересно ми е, защото аз от постнатите снимки не мога да разбера нищо, само ме впечатлява профита ти в евро но не мога да си обясня как така става защото не разбирам нищо от графиката
по-лесно би ми било да драснеш едни параметри : отворена къса на 10 стоп на 12 .... затворена на 5 = профит 5 (пример)
благодаря ти за инфото предварително!![]()
----------
на 6350 не можах да го набарам но на 6380.... с 3 лота щте го оставя за овернаит с цел че утре сутринта с първия курс щте отиде поне до 6450-80 стопа е на 6320 в случай че не тръгне в дадената посока дето си мисля
успехи на всички
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
драгата (20-06-2012)
Много калпави и неориентирани движения прави последните 2 дни,за два дни само 2 убави зделки всичко друго в коша
Сменяй системата.
Вчера имаше доста добри възможности. Днеска по-малко, но също добри.
Апофис го и доказва. Въпреки че тези сделки с пренощуването не ми харесват въобще като идея.
apophis (20-06-2012)
Повярваи ми и аз не съм голям Фен на овернаита,но все пак си мисля че утре сутрента ще скочи на горе и за това малкия брой лотове.В най неблагоприятния случай загубата щте бъде към 200 евро но в случай че отиде нагоре щте бъде хубаво движението...да видим утре какво щте бъде нали е вероятност![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Аз системата няма да я сменям,и не мисля че апофис е доказал нещо.Още не мога да разбера как търгува .А да оставиш зделки да пренощуват си е чисто тото
Happy68, значи аз съм гении тогава, щото въобще не се чудя на входовете му. Особено след днешните му обяснения.
Брокера ти изпълнява стоповете и в гапове ли ?
Споко Момчета всеки си има идеий или система по която си търгува
stargacha аз не поствам тука за да доказвам нещто,нали знаеш всичко зависи какво вижда човек,каква му е целта и най вече колко ризико би поел за дадена позиция.Аз поемам повече ти по малко в това няма нищто лошо,в Борсата за всеки има Хляб![]()
Oleg (20-06-2012)