Oleg (23-10-2014)
Аз си спретнах едни кюфтенца с готова кайма от карфура, обаче не ми харесаха.
Утре обаче каймата ще е домашна от читаво праси и теле, и кюфтенцата ще станат приказни
Фафле, ти прасешко или телешко предпочиташ ?
----------
То покрай РЕДА, нищо чудно да му придобиеш "диетата"
Обаче трябва и да си правиш по една зелка с моркови, голяма салата също![]()
Стига с яденето , обяд мина![]()
след малко новини от американско ...........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
ако са домашно приготвени...супер!
.................................................. ...............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А бе те и тези бяха домашно приготвени, но месото го купих готово смляно. А се оказа че не беше хубаво месо и съответно и кюфтетата не станаха каквито искам.
Каймата беше като мачкана при меленето, а не кълцана от ножчето което се върти преди решетката.
Отделно имаше и малки жили/ципи, които иначе биват отделяни вкъщи![]()
Олег ,
купешка кайма ..само ако познаваш производителя...квартални месарници е най-добре.
Имам познати от тия в магазините и знам какво слагат....месо не е със сигурност.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е това МИСКИНИНО!!!жили/ципи,
НАПЛЮСКАЛ си се с кръфТ, сланина и
ТАОЛЕТНА ХАРТИЯ!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
L1914 (23-10-2014)
ок,не съм разбрал...така да,ама за кюфтаци трябват и др. работи,майсторлък е това
чай че ,май ще се потапяме....а пък хич не ми се иска..![]()
Мина, време е за следобедна закуска
http://store.picbg.net/pubpic/6F/5D/...d95bd76f5d.jpg