D-12 (23-10-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ясно, че трябват, запознат съм
РЕДЕ, за осем лефа и кусур, баш от месце си беше, освен ако самото месо е някакво фалшиво...което наистина не беше каквото е редно да бъде на аромат де. Но то знам ли го колко време е стояло в някой фризер. А пък досега съм свикнал да ям от още топло праси месото. Съвсем прясно, току що умряло![]()
Реде, сутринта успя ли да си затвориш късите евра, че по едно
време имаше интервенция на ЕЦБ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег ти от УМРЕЛИ ПРАСИТА мърша ли гризиш бря???!!току що умряло
Ба та у,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Пенчев (23-10-2014)
Мойте са КЛАНИ и драни, а ти от ЕКАРИСАЖА ли ги влачиш???!!!!Че ти живи ли ги ядеш)
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
балоня/днешният/........при дакса.....ще има съдбата на цирей....
и цялото евро ще улети..........у канала..................
следва......големата депресия с европейски.......акцент..........![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ойро йената немой спря....бааго и жуотното.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....