Здравейте Колеги .
Пускам тази тема . като една добра идея
И мисля че така ще търгуваме по добре като гледаме пазара заедно и спокойно на Живо !!!
Здравейте Колеги .
Пускам тази тема . като една добра идея
И мисля че така ще търгуваме по добре като гледаме пазара заедно и спокойно на Живо !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
petar80 (27-03-2015)
Трудно ще стане напасването,един вижда едно друг друго ще се влияят един от друг колегите ще спорят,ако пък сметката е обща ще почнат и обвинения,от сорта нали ви казах да не отваряме в тая посока и така.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не говоря за обща сметка ............
Просто да сме заедно и да анализираме пазара а решенията всеки си ги взима по отделно !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
тя идеята не е лоша ,обаче повечето хора са от София и Варна ...
значи стават два офисите ...за малките градове по трудно ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Песимист съм да ти кажа,неуверения в себе си трейдър ще се съобразява с другите прогнози,по-уверения ще си налага мнението.Не мисля че ще стане.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Но как така нали когато се работи в екип е по добре .............
Просто трябва да си промениш само мисленето
От песимистично на оптимистично . и това е![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Аз малко по другояче го разбирам,да се съберат няколко човека и 70% от тях да са съгласни за посока тогава се отваря и се управлява обща сметка.
На мен това ми е мечтата ...........
Да съм заедно с няколко колеги който и колежки
Който аз си избера и да се в един офис .
Да се поздравим всеки ден но не виртуално а на живо
И да пием кафе заедно , да се по майтапим и да почваме пазара
Спокойно и тихо !!!
Да не мислиш да се връщаш в България,че ти от пилзен други от София трудно ще я осъществиш така,пък и трябва да са хора дето се издържат от форекс.