Левски .... ти си на къра .....
Ку си близо до магистралата ...
Дано да си на кър равноотдалечен от София и Пловдив
Организирай един офисцентър ...
Земята ефтина, кетъринг от местната кръчма ....
Ку и некоя сгодно женица прояви интерес .... прайслесс)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (30-03-2015)
Има от Варна, не е като да няма. Но това лято се очертава града да е под обсада и ремонт... Крайно време беше - какво ще се получи е друг въпрос.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми на село - съвсем близо до Варна, съседния на моя имот се продава - 1200 квадрата двор и къща на два етажа - 30к еврака - за едни сериозни трейдъри е никаква сума
----------
Кое му е крайното на времето за ремонта във Варна - идеята е проста - такива ремонти се правят винаги и преди всички местни избори - целта не е да се ремонтира реално нещо а да се откраднат пари за да се финансира кампанията
Телефона ми е пълен със снимки от типа един работи и 5-6 стоят и го гледат умно
Всеки ден ми се налага по няколко пъти да минавам през центъра и да обикалям половината град за да стигна до място което е реално на 100 метра от офиса ми, щото слабоумниците са зарадили всичко с някакви тъпи заграждения, а вътре в тях нищо не се прави
Spekulanta (31-03-2015)