И до това село всеки ден ще въртят хората по 100км ли?
![]()
И до това село всеки ден ще въртят хората по 100км ли?
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разберете колеги
Да се работи в екип е по добре
Е да отначало ще ни е малко трудно
Но не е казано направо да се пуснем с рогата напред
И да търгуваме на реал заедно .
Просто човек като работи заедно с хората от начало свиква
С тях после леко започва да им се доверява и така![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Коя стратегия и коя дисциплина?Това с общото търгуване съм го пробвал аз и то за дълъг период, при една и съща система дори постоянно има някакви разминавания. Привидното успокоение, че още 10човека са на твоето мнение не значи, че ще се печели непременно, всъщност няма никакво значение дали 1 или 100 човека са на една мнение, въпроса е единствено спазването на точни правила. А това гарантирам ви няма как да стане, а най-добрия случай ще отнеме месеци само за да се уточни кой какво търгува, а след това ще има въпроси това защо така, онова как е взето...
Идеята ще работи само ако има кой да контролира това, което всеки отделен трейдър прави, което обаче предполага, че контролиращия вече е добър трейдър.
Fafa (27-03-2015)
А контролиращия и добрия трейдър що да си взима още- да се забавлява и да изкарва пари
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Това е идеята по принцип, но той трябва да взима още "готови" трейдъри, тепърва да се обучават значи да се мине през голямото сито, а чак след това вече ще се мисли как да заработи цялата машина с общия офис.
Няма какво да спорим ,спекуланта иска да сбере екип да ги казва по именно и те съответно да казват искат ли не искат ли могат ли , или не аз вече знам, че не ме иска щот съм песимист, а той иска позитивни хора ,проблем няма ,просто да си подбира хората,и всеки да си каже възможностите и желанията.
Контролиращия щи си поглади Его-то:
Ще има екип, ще трейдва с големи суми и няма да му е скучно сам да трейдва....
Това му е...
Просто идеята разберете не е за изпускане
Забелязвате ли как умуваме и тук и как леко по леко всеки с казва мнението
Това което казва 100то да има един най добрия от нас
И да контролира нещата е супер идея![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Да предположим, че идеята на тоя офис е да изкарва пари, а не шегите и закачките, на кое се залага някакво екипче дето си работим и си обменяме мисли в какмви акаунти се работи лични или предоставени от канещия, кой взима решенията, как се разпределят печалбите и загубите , преди тях разходите по нещотоп и още цял лист въпроси мога да напиша дето съм сигурна, че канещия и желаещия да избира не си е задал
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark