Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (02-20-2021), kypa (02-21-2021), nnikos (02-20-2021)
Значи, кракването на тестера не беше успешно. Поне аз не се справих. Антивирусната се побърка...minkov се оказа лош пророк
Като цяло е добро демото, но за да е ОК историята, трябва да се изръси човек за ВИП акаунт - 700$.
Последна редакция от nnikos : 02-21-2021 на 10:28
Какво стана с кракването? Мислих си и аз да пробвам някакъв улесняващ софтуер...макар да нямам желанието да работя с няколко фрейма.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не пробвайте. Антивирусната ревна и при мен. Мауеар има. В тракер ру. има старата версия в. 1. с крак. има много обсъждане. Руснаците пишат, че няма крак за новите версии, а щом те казват значи е така. Рутраскер.орг вижте за повече инфо. Апропо и в руския форума един колега пише, че и този файл съдържа нещо и анти вирусната му писнала. Проверчваите всичко и ползвайте на ваща отговорност. Правете бекъп преди да пробвате нещо ще си спестите време за преинсталация и губене на данни.
П.С. Минков смятах, че си любител на ябълките. Каква антивирусна ползваш, ако не е тайна?
Последна редакция от ndimitrov73 : 02-21-2021 на 16:25
""Човек който управлява всички е силен. Човек който управлява себе си е велик"
I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times.
– Bruce Lee
Тя антивирсната е нормално да си реве дори и да няма реално вирус, но този точно файл е само някакво съмнително еxe и в някакви подпапки с още по-съмнителни имена. Прегледах го иначе какво може да прави и вероятно аз лично няма да се занимавам, не виждам кой знае какво повече мога да ти даде като бързодействие или опции ако търгуваш само на затворил бар.
kypa (02-21-2021), ndimitrov73 (02-21-2021), nnikos (02-22-2021)
Те ябълките са си ябълки, ама счетоводна програма на ябълка без емулатор не съм виждал, а с емулатори не ми се занимава, та затова имам и няколко други, дето не са ябълки. Въобще аз имам много компютри (основно нотбуци)
На всички ползвам аваст, платена версия - не е много скъпо, а е сигурно - от 5-6 години поне съм снея - няма проблеми и от всичко най-малко товари компа.
kypa (02-21-2021), ndimitrov73 (02-21-2021)
Скъп софтуер предоставен за безплатно използване в комплект с някакъв видове ръце или крака следва да бъде инсталирван и стартиран само и единствено във виртуална машина. Уйндоза от 8.1 нататък идва с готов софтуер - Hyper-V, който обаче изисква определен хардуер. Ако не може да се подкара трябва VMWare - те това има и хардуерно, и софтуерно виртуализирване, т. е. работи на всякакъв хардуер, като ако има от тоя дето Hyper-V иска работи малко по-ефективно.
Hyper-V се разрешава/забранява от Програми/Включване и изключване на КОНпоненти на Уйндоз
☀️ ☀️ ☀️
minkov (02-21-2021), ndimitrov73 (02-21-2021), nnikos (02-22-2021), Unregistered (2)
""Човек който управлява всички е силен. Човек който управлява себе си е велик"
I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times.
– Bruce Lee
А, вървят си симулаторите на ябълката. Перфектно си вървят, ама все пак се губи доста от производителноста и няма смисъл.
А и важните ми неща, които са свързани с работата винаги са на отделни компютри, които са карантинизирани и социално изолирани и там експерименти не се правят.
ndimitrov73 (02-21-2021), Unregistered (4)
Отворен