Да видим кой първи ще си занули сметката и кой най-добре си управлява акаунта
ето го и моя резултат от ден първи
загуба 16%
Линк: InstaForex - бонус сметки и тегления ! Част 33
Да видим кой първи ще си занули сметката и кой най-добре си управлява акаунта
ето го и моя резултат от ден първи
загуба 16%
Линк: InstaForex - бонус сметки и тегления ! Част 33
Последна редакция от privelege : 12-08-2020 на 13:26
Аз не виждам никакви проблеми или забавяния с плащането от брокера (ако е имало то явно вече е история) за плащане с Лайткойнт говоря.
Плати си брокера в рамките на 7-ем часа, нощеска в 4:14 мин.
И чейнджа в Кракен мина гладко и успешно, вероятно до привечер паричките ще са в ДСКаста.
С благодарности към www.InsataForex.com и www.forum.bg
Последна редакция от lyubo : 04-08-2020 на 08:50 Причина: чейндж Кракен
Възможно ли е банката да ми направи проблем ако пусна няколко превода наведнъж от кракен към нея, особено ако гледам да избегна таксите за сепа над 100 евро?
Не няма да ти направи проблем (поне не ДСК).
Аз съм правил до два такива превода миналата година, когато съществуваха тези такси (понеже колегите казват, че са отменени вече, и е така!)
Направих тогава (миналата год.) преводите през по-малко от десет минути и проблем нямаше. Ако искаш ги нареди /нищо че таксите са премахнати/, ще се оскъпят със само с 9-ет EUR centa за всеки нов превод.
Ще е О'кей
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Споко дърпай смело колкато евра имаш в КРакен 200-300 или повече наведнъж към банката ти такси по СЕПА за над 100 евра вече няма
а таксата в кракен си остава 9 евроцента
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
minkov (04-08-2020), emoyambol (04-08-2020), Fafa (04-08-2020), Spekulanta (04-08-2020), Novak (04-08-2020), kypa (04-08-2020), big_shark2 (05-08-2020), Нерегистриран (1), lyubo (05-08-2020)
Аз пък пуснах в биткойни, че нещо след предния път не ми се ще да се занимавам с връщанки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (04-08-2020), Novak (04-08-2020), gambletrade (04-08-2020), hanuman (04-08-2020), kypa (04-08-2020), big_shark2 (05-08-2020), Нерегистриран (4)
Фафе, пробвай системата за ранно известяване:
https://forum.bg/showthread.php?6895...=1#post1884115
Ще ти изкара съобщение в момента, когато Инстата обработят изтеглянето на парични средства.
И да кажеш после колко време минава от тоз момент докато пристигне емайл от Крякенът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Spekulanta (04-08-2020), Fafa (04-08-2020), big_shark2 (05-08-2020), Нерегистриран (1), K_W (05-08-2020), minkov (05-08-2020)
И аз съм така "парен каша духа", пускам вече само в Биткойни. Определено преводите се случват в рамките на няколко часа. Аз предимно затварям сделките си и пускам тегления вечер и на сутринта вече парите са в Крякрн (ако имам за теглене)
С битконьот ако се затлачат транзакциите запарването ще е доста по-тежко.
Ако битконьот тръгне рязко нагоре, с което и таксите да се качат рязко, платената от Инстата да се окаже недостатъчна, транзакцията да остане непотвърдена няколко дена докато битконьот и таксите му паднат достатъчно.
Т. е. да седим да гледаме един як ъп как се случва и си отива и ние нищо не можем да направим.
По принцип има някакви начини за доплащане на такса, обаче ако адресът не е наш (нямаме частният ключ за него) не знам дали можем да ги използваме.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Spekulanta (05-08-2020), K_W (05-08-2020)
Аз за какво препоръчвам , да се пускат на дебитна карта теглене на средства
Е , да излиза по скъпо с таксите , но пък за сметка на всичкото тая паника
Е най сигурния варят
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”