За кво друго? За пари естествено. За кво се блъскат с тая политика ако не могат да я осребрят после ?
За кво друго? За пари естествено. За кво се блъскат с тая политика ако не могат да я осребрят после ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прекалено нескопосано!.....................чал га!.......................Как се продава тиган на генерал?
АНГЕЛИНА ТЕНЕВА
Най-обикновено телефонно обаждане в Банкя. Слушалки нахлузват момчетата от ФБР, DEA, при Писанчев, руското посолство, в Доган-сарай, при Цветанов и Меркел, както и от Топшоп.
- Ало, г-н Борисов... Обаждаме ви се с най-новата ни оферта за...
- Да бе – бих Станишев 11 пъти...
- Не, не... С цел подобряване на услугата, нашият разговор се записва.
- Знам бе, знам... Той е искал да ги изкара, ама само аз знаех закона, който всъщност позволява да не ги вкарва. Аз и в тоалетната ме записват.
- Не, г-н Борисов – за друго се обаждаме. Искаме да ви предложим уникалната ни оферта за луксозен тиган...
- Ааа – така кажете. С едната ръка като тичах с филия с мас, те къде са били?! 11 пъти го бих, ей!
- Не, не става въпрос за това... И най-възрастните членове на семейството могат лесно да...
- Ааа, така кажете – че за дядо ми!? Еми, кво да ви кажа – него комунистите, знаете...
- Не, не г-н Борисов, момент. Става въпрос, че можете с мазнини или почти БЕЗ...
- ПЕС, де ПЕС!... 11 пъти го бих, ей! На куц крак - два пъти, веднъж с филия с мас и 3 пъти с „Винету“ по главата...
- Г-н Борисов, само момент. С нашата най-нова ексклузивна, феноменална оферта може всяка домакиня...
- Ааа, не пак за Цветелина! Каквото е имало, съм го казал – на нея парите са ѝ отпреди дори дядо ми комунистите, знаете... Казах ли за дядо ми?... Нейните пари са от турско имане, заровено...
- Г-н Борисов, моля ви се – аз съм просто едно момиче, което се опитва да хване повече...
- Еми, ние ги хващаме, те ги пускат! Какво повече да ви кажа. Ако сега всички ваши клиенти бяха „вътре“, щяха да са живи.
- Г-н Борисов, моля ви – има ли някой друг вкъщи, който да прояви интерес към нашата най-нова турбо, хипер, гигаоферта...
- Сам съм като куче. Само стените ми казват „Конграчюлейшънс“ и тогава спирам да слушам... Едно време, ако ви интересува, играех белот със Слави, а Бареков ми носеше букети. Та, за какво се обаждахте вие?
- Ами да предложим на Вашето внимание нашия тиган, който и зимата на открито, и при походи в планината...
- Няма вече зима, момиче – ГЕРБ като е, хваща снежинките във въздуха. 11 пъти ги бих...
- Г-н Борисов, приятна вечер.
Връзката прекъсва. Най-изненадващо звъни телефонът на продавачката от кол-центъра. По принцип на нея никой никога не ѝ звъни:
- Ей, момиче, Борисов съм. Да кажа, че вие сте едни лъжци и това ли намерихте сега да ме питате?! Идете и питайте Миков, Станишев, Орешарски и оня чичка – пазача на Бузлуджа за тигана. Питайте тройната коалиция първо за тигана, а после мен. Аз тука 11 пъти ги бих!
.....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пардон, пропуснах че електората на генерала не понася ни фейлетончета, ни косъм да падне върху него, противоречи на преклонението пред вожда
А голяма част от вмъкнатите изречения са си негови изказвания.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не само електората на генерала,скалъпено е прекалено тъпо....................
явно авторката е доста бездарна.............
jivko78 (21-10-2014)
Разказа е ОК, но всеки с пристрастията си. Чел съм и по-нескопосани. Таргет групата му са хора ревностно следящи медийните изяви на ББ, а ние май повечето не сме.
Така е, не сме вече. Докато беше главен секретар на МВР ме кефеше, защото беше нещо ново и свежо в политиката, но
като стана кмет взе да се повтаря много, а като премиер тотално се о*ра. Сори.
На моя позната е преподавал в академията и беше много обнадеждена, когато ББ реши да влиза в политиката. Не съм я виждал скоро да каже какво мисли за него сега - предполагам, каквото мислим всички, но за съжаление пак опряхме до него и се надяваме да направи правителство и да ни управлява.
================================================== ==
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark