фицката (19-10-2014)
Hека де...нека да има!
Нали все на някой трябва да прибираме парите..., като няма какво?
Пари да се въртят...все ще им ги измъкнем...да спят спокойни!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (19-10-2014)
Естествено Плазма Гардънс...
Аз друга плазма не знам да има![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ходих да видя бабето и да хапна супичка при тях, и си тръгнах да си сменя дрешника със зимните дрехи, но нещо ме домързя..
Щ о така?
Хич не съм в кондиция днес.
Да взема да прочета нещо за форекс ли? Друго ли?
----------
Стига деее, много гадно това.![]()
Защото снощи не си спала, опушила си се на цигари и са те изцедили енергийно![]()
Fafa (19-10-2014)
Е па оти! То пРонделника умрял ден. Се малко барче на дневна!Да взема да прочета нещо за форекс ли? Друго ли?